Panică uriașă într-un magazin alimentar! O șopârlă gigantică a distrus totul. Imagini șocante!

Panică uriașă într-un magazin alimentar! O șopârlă gigantică a distrus totul. Imagini șocante!

Panică uriașă într-un magazin alimentar! O șopârlă gigantică a distrus totul. Imagini șocante!

Imagini șocante surprinse într-un magazin din Thailanda! Clienții s-au trezit printre rafturi cu o șopârlă gigantică.Alte ArticolePrezentatoare de la Antena Stars, infectată cu Covid-19 în …Moarte violentă pentru o actriţă de 25 de ani, e tragedia …Una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic …

Cadrele suprinse de un client arată cum șopârla uriașă escaladează un raft în timp ce produsele încep să cadă unul câte unul.

Clienții, martori la scenă, au început să țipe și să alerge în partea opusă reptilei.

Poliția a fost alertată, iar șopârla a fost dusă în siguranță înapoi în mediul său, conform indy100.

Cel mai probabil, șopârla intrase în magazin în căutare de hrană, având în vedere vremea secetoasă din ultima perioadă din Thailanda.

Panică în Constanța, un şarpe a intrat într-un magazin alimentar. Angajaţii au sunat la 112 din cauza reptilei

Și în țara noastră a existat o situație similară într-un magazin alimentar din Constanţa, după ce un şarpe a fost descoperit de către unul dintre angajaţi. Speriaţi, oamenii au sunat la 112 ca să ceară ajutor. Reptila a fost luată de jandarmi şi eliberată în mediul natural.

S-a întâmplat în luna octombrie a anului trecut. Şarpele a fost găsit într-un magazin alimentar situat pe Bulevardul 1 Decembrie, din oraşul Constanţa. Prezenţa neobişnuită a reptilei a fost sesizată de un angajat care a sunat la 112.

Un echipaj de jandarmi a intervenit pentru a îndepărta şarpele care a fost eliberat în mediul natural.

De la începutul anului, jandarmii au fost solicitaţi de zece ori pentru a interveni să îndepărteze şerpi ajunşi accidental în zone locuite.

În astfel de situaţii, jandarmii le recomandă cetăţenilor să nu se apropie de reptile şi să anunţe imediat autorităţile.

Sursa: RomaniaTV