Roland Garros 2021 va fi amânat o săptămână

Roland Garros 2021 va fi amânat o săptămână

Roland Garros 2021 va fi amânat o săptămână. French Open era programat iniţial între 23 mai şi 6 iunie. Noile date de desfăşurare vor fi 30 mai-13 iunie, potrivit L’Equipe.

Roland Garros 2021 va fi amânat o săptămânăAlte ArticoleCătălina Ponor rupe tăcerea după trei ani de la retragerea …Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Sumă uriaşă …Tiger Woods, detalii despre accidentul în care era sa moară. …

Amânarea a fost decisă pentru le putea permite organizatorilor să primească un număr mai mare de spectatori, dacă restricţiile sanitare legate de pandemia de coronavirus vor fi relaxate.  Ediţia 2020 a turneului de la Roland Garros a fost amânată din mai până în septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus. AFP a scris, marţi, că ministerul francez al Sporturilor discută cu organizatorii turneului de la Roland-Garros cu privire la o posibilă „amânare de câteva zile” şi cu privire la „condiţiile de primire a publicului”. „Sunt în curs discuţii cu organizatorii cu privire la proceduri, în special pentru primirea publicului”, a precizat ministerul, pentru AFP, şi a adăugat: „O întârziere de câteva zile este în discuţie”.

Simona Halep are doi noi prieteni. Reacţia rivalei Ashleigh Barty: „Oh, Dumnezeule!”

La sfârşitul lunii martie, Gille Moretton, noul preşedinte al Federaţiei Franceze de Tenis (FFT), a indicat că se lucrează la aproape toate scenariile posibile, singurele exceptate fiind cele extreme, accesul publicului la sută la sută capacitate şi anularea cometiţiei.

Sursa: RomaniaTV