Simona Halep, desființată de un celebru designer vestimentar de la noi. „Sărăcuța, poate că e pe șantier!” VIDEO

Simona Halep, desființată de un celebru designer vestimentar de la noi. „Sărăcuța, poate că e pe șantier!” VIDEO

Simona Halep, desființată de un celebru designer vestimentar de la noi. Ținuta pe care Alin Gălățescu a comentat-o a fost compusă dintr-o pereche de pantaloni largi, cu decupaj, de culoare gri, iar în partea de sus sportiva a purtat un tricou acoperit de o jachetă, ambele albe.

Simona Halep, desființată de un celebru designer vestimentar de la noiAlte ArticoleTiti Aur, spovedanie de pe patul de spital: „Plămânii …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. …Cătălina Ponor rupe tăcerea după trei ani de la retragerea …

„Și-a luat un tricou cu Dior 8, are niște bocăncei din ăia, șlăpuți din ăia de terasă de la același brand, geaca ordinară… Sărăcuța de ea, noroc că e simpatică și nu putem cere de la ea ceva stilistic. Arată ordinary. Mi-e dragă ea, dar nu are nicio treabă. Poate era pe șantierul viitorului hotel. Poate că e pe șantier”, au fost comentariile lui Alin Gălățescu făcute la Prima TV. „Eu niciodată nu am făcut o analiză a persoanelor publice care s-au dus la cumpărături, dar în momentul în care îți asumi…”, a spus Alin Gălățescu, explicând că face acest comentariu pentru că ea a vrut să pozeze în acea ținută.

Simona Halep are doi noi prieteni. Reacţia rivalei Ashleigh Barty: „Oh, Dumnezeule!”

În emisiunea respectivă a fost prezentă și specialista în fashion Andreea Simona, care a fost ceva mai indulgentă cu sportiva. „Ea e în zona ei de confort. Mie nu îmi displace ținuta. Ea stă toată ziua pe terenul de tenis și cumva o caracterizează”, a spus Andreea Simona. Şi Alin Gălățescu a mai îndulcit situația pe finalul intervenției sale și a spus că nu e de criticat Simona Halep pentru felul în care se îmbracă, deoarece este eroarea stilistului.

Sursa: RomaniaTV