PSD pune tunurile pe Iohannis: „Pandemia a scăpat de sub control, iar sezonul prezidenţial de ski s-a prelungit până în mai”

PSD pune tunurile pe Iohannis: „Pandemia a scăpat de sub control, iar sezonul prezidenţial de ski s-a prelungit până în mai”

PSD scrie că guvernul şi nicio altă autoritate nu-şi asumă responsabilitatea situaţiei grave în care se află sistemul medical românesc, care deja cedează în faţa valului de infectări cu Covid din ultimele luni.

„Iohannis și-a adus la putere guvernul său plin de nevolnici și s-a retras în “Foișorul” său de la Cotroceni, mut și surd la durerile românilor.Alte ArticoleLucian Bode, despre amenzile primite de Diana Şoşoacă: „Este …Codrin Ştefănescu, dezlănţuit la adresa votanţilor „rezist”: …Mihai Tudose: „Până la urmă, al cui e Voiculescu ăsta? …

Asistă absent cum o putere total incompetentă duce țara spre o tragedie colectivă!

Sute de pacienți sunt evacuați noaptea din spital, haotic și inuman, ca să obțină locuri libere la ATI, deși ei ne spun oficial că revenim la normalitate.

România tocmai a trecut de un milion de infectați cu Covid și 25.000 de decese, iar pandemia pare scăpată de sub control.

Niciun politician de la guvernare nu-și asumă vreo răspundere pentru asemenea dezastre.

Ghinionul României este că toate aceste drame se întâmplă în weekend, iar anul acesta – în mod special – sezonul prezidențial de ski s-a prelungit până în mai!”, scrie pe pagina de Facebook a PSD.

PSD. Gabriela Firea cere vehement demisiile lui Vlad Voiculescu şi Raed Arafat

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea se declară consternată de evenimentele petrecute vineri noaptea la Spitalul de Ortopedie Foişor, unde zeci de pacienţi au fost evacuaţi şi transferaţi din secţia ATI, pentru a o folosi ca suport Covid.

„În ce ţară din lume sunt scoşi bolnavii operaţi din spital cu perfuzii, noaptea, în frig, în pijamale, trimişi cu maşina familiei acasă sau plimbaţi la alte spitale? Au trecut 15 ore şi nicio demisie! Dictatură!”, a scris Gabriela Firea sâmbătă pe Facebook.

Până în prezent, vicepreşedintele PNL Ben Oni Ardelean a anunţat, sâmbătă, că va solicita premierului Florin Cîţu, în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu.

„Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc la adresa pacienţilor de la Spitalul Foişor a umplut paharul. Pacienţii cu diferite boli nu mai pot fi ignoraţi şi daţi la o parte în detrimentul pacienţilor infectaţi cu COVID”, a scris liberalul pe Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gabriela Firea, după evacuarea Spitalului Foişor: „Mi-au dat lacrimile. Se dă vina pe medici, pe pacienţi, numai cei care conduc nu sunt vinovaţi”

Sursa: RomaniaTV