Ce meserie are Delia, de fapt: „Nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

Ce meserie are Delia, de fapt: „Nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

Ce meserie are Delia, de fapt. Artista ar fi trebuit să ajungă profesoară, doar că… se bucură de faptul că lucrurile au luat o altă turnură. Și asta pentru că nu ar fi fost înarmată cu destulă răbdare pentru a profesa în acest domeniu.

Ce meserie are Delia, de faptAlte ArticoleCHEFI LA CUŢITE 20 aprilie 2021. Apariţie-surpriză în platoul …Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de …Un câine Amstaff şi-a salvat prietenul de la moarte, după …

”Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor». Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a spus Delia în cadrul unui podcast.

Citeşte şi: Delia şi Răzvan Munteanu, secretul căsniciei: „Nu s-a întâmplat până acum”

Delia, la un pas de moarte în vacanţa din Austria

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a trăit momente de coșmar în vacanța din Austria. Cântăreaţa a fost la un pas să-şi piardă viaţa din cauza unei decizii greşite.

Artista a fost la un pas de moarte în vacanță din Austria, unde vedeta a trecut prin clipe de coșmar. Mai precis, Delia și soţul ei, Răzvan Munteanu, au trecut prin momente de panică în timpul unei drumeţii pe munte.

Delia s-a abătut de la traseu, dorind să facă fotografii într-o zonă în care se ajungea destul de greu. După ce a ajuns unde îşi dorea și a făcut fotografiile, vedeta a realizat că nu mai putea să coboare la locul din care plecase.

„Era să cad de pe munte! Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a spus Delia pentru Antena Stars.

Sursa: RomaniaTV