Gabriela Firea susţine şi ea că în coaliţia de guvernare se dă o luptă „pe ciolan”: „Milioane de oameni suferă, în timp ce şmecherii puterii sunt disperaţi să-şi umfle buzunarele”

Gabriela Firea susţine şi ea că în coaliţia de guvernare se dă o luptă „pe ciolan”: „Milioane de oameni suferă, în timp ce şmecherii puterii sunt disperaţi să-şi umfle buzunarele”

Gabriela Firea spune că, în timp ce economia României continuă să se degradeze, liderii coaliţiei de guvernare, formată din PNL, USR-PLUS şi UDMR, sunt preocupaţi de o săptămână de negocieri pentru ocuparea postului de ministru al Sănătăţii.

„Este deplorabil cum ”partenerii” acestei coaliții nocive de guvernare sunt capabili să recurgă la orice mijloace – de la minciună și manipulare până la falsuri oribile și uz de fals -, pentru interesul LOR politic. Nu doar că i-au mințit pe români și au măsluit datele pandemiei, dar acum au ajuns să se mintă și să se amenințe unii pe alții, în interiorul guvernării și să falsifice documente publice.Alte ArticoleMarcel Ciolacu critică dur negocierile coaliţiei de guvernare: …Liderii coaliţiei de guvernare reiau negocierile pentru a soluţiona …Un nou tip de pensie în România. S-ar putea acorda timp de …

România continuă să se degradeze grav, nu doar economic, medical și social ci și instituțional-moral în guvernarea actualei coaliții PNL-USRPLUS-UDMR.

Milioane de oameni suferă, o duc din ce în ce mai rău, în timp ce șmecherii puterii se bat pe ciolan, disperați să-și umfle buzunarele.”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea: „Alegerile din Capitală au fost fraudate de oamenii noi din politică”

Gabriela Firea, fostul primar general, a declarat, marţi, că alegerile locale din Capitală au fost „fraudate de oamenii noi din politică”. Reacţia prim-vicepreşedintele PSD vine după ce Marcel Ciolacu a declarat că „are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Dan Tudorache, nu pe Clotilde Armand.

„Bună dimineața celor care au știut că alegerile locale din Capitală au fost fraudate de «oamenii noi din politică» și au închis ochii! Acum, culeg ce au semănat! Hoții de la locale strigă «fraudă la guvernare»!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Marcel Ciolacu a declarat, luni, că „are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Dan Tudorache, nu pe Clotilde Armand. Șeful PSD a adăugat că mai sunt saci de numărat, dar trendul se menține. Ciolacu a menționat ca dacă nu-şi va da demisia Clotilde Armand, atunci PSD va strânge semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a edilului.

Citeşte şi: Liderii coaliţiei de guvernare reiau negocierile pentru a soluţiona criza apărută după demiterea lui Vlad Voiculescu. Surse: Ioana Mihăilă, propunerea USR la Sănătate

 

Sursa: RomaniaTV