Răzvan Burleanu a fost ales în conducerea FIFA, în premieră pentru România. Ce salariu fabulos va încasa

Răzvan Burleanu a fost ales în conducerea FIFA, în premieră pentru România. Ce salariu fabulos va încasa

În cadrul celui de-al 45-lea congres FIFA, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost votat pentru această funcție, alături de alți 3 președinți de federații din Europa: Georgios Koumas (Cipru), Peter Peters (Germania) și Dejan Savicevic (Muntenegru).

Pentru România, mandatul lui Răzvan Burleanu reprezintă o premieră. Astfel, din 1923, de când FRF a fost afiliată la FIFA, Burleanu este primul român care reușește așa ceva. În plus, el este și cel mai tânăr dintre cei aleși, la 36 de ani, scrie Digisport.Alte ArticoleA murit Marin Voinea, fostul jucător emblematic al Progresului …Cristi Borcea, despre Gigi Neţoiu: „Fratele meu a adus …Rusia anunţă bombardamente intense la Palmira. Cel puţin 200 …

Consiuliul FIFA este cel care răspunde, printre altele, de direcția strategică a forului, politicile și valorile FIFA, cu accent special pe organizarea și dezvoltarea fotbalului.

Răzvan Burleanu va încasa de la FIFA o sumă fabuloasă, comparabilă cu salariul unui jucător de top din România

Salariul lui Răzvan Burleanu va fi de 210.000 de euro pe an, atât cât primesc și ceilalți membri, în timp ce o diurnă este de 700 de euro.

Fiind membru în consiliul FIFA, Burleanu este automat și membru în consiliul UEFA.

Există și un loc rezervat femeilor în organizație, acolo unde a fost aleasă italianca Evelina Christillin (Italia).

Astfel, noii aleși vor fi reprezentanții UEFA în consiliul FIFA.

Citeşte şi: Gigi Becali, un nou atac împotriva rivalei CSA Steaua: „N-o lasă legea să promoveze. Joacă pe coclauri şi acolo va rămâne”

Sursa: RomaniaTV