Un australian a lăsat 200 de scrisori în cutiile poștale din cartier, fiind în căutarea unei tinere care să-l ajute să aibă „un moștenitor”

Un australian a lăsat 200 de scrisori în cutiile poștale din cartier, fiind în căutarea unei tinere care să-l ajute să aibă „un moștenitor”

Tânărul în vârstă de 32 de ani a dezvăluit că ia inițiativa rapid deoarece actuala lui iubită are 74 de ani și nu poate să îi satisfacă dorinţa. Potrivit 7NEWS, care a vorbit cu autorul scrisorilor, omul nu a avut noroc pe aplicaţiile matrimoniale.În scrisoare, el oferă potențialei mame opțiunea de ”inseminare naturală” sau ”artificială” și promite o plată unică de 5.000 de dolari. El prevede că mama ar trebui să aibă între 18 și 26 de ani, iar mama ei, care va deveni și părinte legal, trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 35 și 50 de ani.El explică faptul că mama surogat va semna un contract, asigurându-se că tatăl ”nu va plăti pensie pentru copii”. Cu toate acestea, copilul va moșteni moșia tatălui și a bunicului patern și ”va avea un viitor financiar sigur”. Omul ar dori, de asemenea, să vadă copilul de Crăciun timp de cinci zile, conform Daily Star. Potrivit 7NEWS, pretendentul a avut un oarecare succes cu răspunsurile la scrisoare. ”Am avut deja două persoane cu adevărat interesate să mă contacteze în acea zonă, așa că pot spune că până acum are succes”, a declarat bărbatul.Poliția federală australiană a fost informată despre scrisoare și a emis o declarație. Un purtător de cuvânt al poliției a spus: ”Conținutul este dezgustător, iar oferta unei plăți în numerar pentru surogatul poate fi o infracțiune. Ne așteptăm ca oricine primește o astfel de scrisoare să o plaseze în coșul de gunoi”.

Sursa: Observator