Tragedie aviatică. O aeronavă s-a prăbuşit în pădure, nu există supravieţuitori. Primele imagini

Tragedie aviatică. O aeronavă s-a prăbuşit în pădure, nu există supravieţuitori. Primele imagini

Tragedie aviatică. Un avion cu un singur motor s-a prăbușit și a explodat într-o zonă minieră dintre municipalitățile Itaituba și Novo Progresso, în Brazilia.

Conform informațiilor preliminare ale martorilor, patru persoane au murit în accident, inclusiv pilotul. Polițiștii locali au confirmat tragedia şi au anunţat că ancheta este în plină desfăşurarea pentru a se descoperit cauza care a dus la prăbuşirea avionului, scrie presa braziliană.Alte ArticoleRăsturnare de situație în cazul ursului ucis. Prințul din …Cutremur cu magnitudinea 5.2. S-a simţit puternicGeorge Maior, lăudat în Camera Reprezentanților a statului …

Avion prăbuşit în apropiere de Reghin. Pilotul s-a catapultat şi a fost adus ulterior la Bucureşti

Imaginile realizate de telefoanele mobile arată aeronava distrusă în totalitate după incendiul care a urmat prăbuşirii.

Potrivit martorilor, pilotul făcea zboruri pe distanţe mici, în regim de taxi, cu alte trei persoane la bord, până când a pierdut controlul și avionul a ajuns să explodeze în zona São Raimundo. Locația este la treizeci de minute distanță de sediul municipalității Novo Progresso.

Cel puțin 17 morți și 70 de răniți după ce o pasarelă de la metroul din Mexico City s-a prăbușit VIDEO

Fotografiile făcute la locul accidentului arată doi pasageri, care au murit carbonizați. Pilotul, pe de altă parte, ar fi sărit din avion, dar nu a supravieţuit.

Tragedie aviatică, imagini şocante: 

Citește și…

Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce a facut Liviu Varciu. Sarac lipit:

Gheorghiță: De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacității acestora

Sursa: RomaniaTV