Biletul zilei pariuri1x2.ro: 100% fotbal, Chelsea – Arsenal în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: 100% fotbal, Chelsea – Arsenal în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Deschidem biletul zilei cu partida dintre Schalke și Hertha. Echipa gazdă are un sezon dezamăgitor și cu doar 13 puncte adunate în 31 de etape este deja retrogradată. De partea cealaltă, adversara sa se află pe locul al 14-lea cu un total de 31 de puncte și se află în lupta pentru evitarea retrogradării. Mizăm pe echipa mai motivată și pariem 2 solist.

Biletul zilei pariuri1x2.roAlte ArticoleAstra Giurgiu, prima calificată în finala Cupei României. …Gigi Becali nu-i lasă pe jucătorii de la FCSB la Olimpiadă: …Steaua, la 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni: …

Pentru a doua selecție mergem la disputa dintre Montpellier și PSG. Se joacă pentru un loc în finala competiței și evidențiem faptul că formația oaspete este clar echipa mai valoroasă. Nu ne complicăm și mizăm pe calificarea obținută de PSG. Evidențiem faptul că formația din capitala Franței s-a impus în ultimele 4 confruntări directe.

Închidem cota 2 cu Chelsea – Arsenal. Cu Tuchel pe bancă, gruparea de pe Stamford Bridge a pierdut un singur meci în 16 etape și s-a calificat în finala Ligii Campionilor. Așadar o creștere evidentă de formă. În aceste condiții mizăm pe cel puțin o reușită a gazdelor.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 12 mai

19:00, Schalke – Hertha, 2, cota 1.48

22:00, Montpellier – PSG, PSG să se califice, cota 1.20

22:15, Chelsea – Arsenal, gazdele să înscrie, cota 1.17

COTA TOTALĂ: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 

 

Citește și…

Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”

Coronavirus: Germania îşi propune să demareze vaccinarea elevilor cu vârsta peste 12 ani odată cu începerea şcolii

Sursa: RomaniaTV