Marcel Ciolacu: „PSD va contesta la CCR numirile interimare la SRTv şi SRR”

Marcel Ciolacu: „PSD va contesta la CCR numirile interimare la SRTv şi SRR”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a adăugat că partidul va scrie şi Comisiei Europene despre acest abuz şi nu vor mai fi patru state investigate, ci cinci, cu tot cu România.

„S-au făcut nişte numiri interimare la radioul public şi la televiziunea publică, o forţare a regulamentului şedinţelor comune. Sunt patru state europene într-o anchetă a Comisiei Europene pentru schimbările abuzive de la televiziunile publice din ţările respective.Alte ArticoleGabriela Firea a răbufnit după ce înfiinţarea Comisiei de …Marcel Ciolacu, despre voturile fraudate la sectorul 1: „Cred …Klaus Iohannis a promulgat legea, merge la Monitorul Oficial. …

Marcel Ciolacu: „A fost ceva deja aranjat, de aceea PSD nu a avut nicio propunere”

Categoric, PSD va contesta la CCR aceste numiri interimare de la radio şi de la TVR. Eu mă refer la proceduri, nu la persoane. Nu vreau să atac pe nimeni personal. Vom ataca şi la CCR, vom scrie şi la Comisia Europeană şi cred că nu vor mai fi patru state investigate, o să fie cinci state investigate, inclusiv România. Nu poţi să pici un raport, rămâne instituţia fără director şi să spui că într-o oră ţinem comisie şi haideţi să facem propuneri. Cine a auzit aşa ceva? A fost ceva anticipat, deja aranjat, de aceea PSD nici nu a avut propuneri”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri la DC News.

Camera Deputaţilor şi Senatul au votat, în plenul reunit de marţi, numirea Ramonei Săseanu în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, pentru o perioadă de şase luni, şi a lui Liviu Popescu în poziţia de director general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune, tot pentru un interval de şase luni.

Citeşte şi: Gabriela Firea a răbufnit după ce înfiinţarea Comisiei de anchetă privind pandemia a fost respinsă în Parlament: Şi-au bătut joc de oameni. Peste 5300 de decese Covid-19 nu au fost raportate

Citește și…

Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”

Rabla pentru electrocasnice 2021: Ghidul complet – cum te înscrii, cum iei voucherul şi ce poţi să cumperi

Sursa: RomaniaTV