Maşina Tesla supusă testului şoselelor din Nigeria a stârnit un val de reacţii amuzante pe internet

Maşina Tesla supusă testului şoselelor din Nigeria a stârnit un val de reacţii amuzante pe internet

O fotografie postată pe Twitter a declanşat un val de reacţii şi glume pe seama contrastului între maşina Tesla scumpă, neobişnuită în peisajul local, şi groapa uriaşă pe care şoferul încerca să o ocolească.

Oamenii s-au legat de situaţia drumurilor din Lagos şi l-au dojenit chiar şi pe Elon Musk, CEO al Tesla, pentru neglijenţa de care a dat dovadă când a lăsat maşina să circule pe drumurile nigeriene.Alte ArticoleVacanţă în Cipru. MAE: „Persoanele vaccinate pot intra …Război în Israel, atac cu 1000 de rachete. S-a decretat stare …Se suspendă vaccinarea cu AstraZeneca după un nou deces din …

„Oare cum reuşeşte să încarce maşina în Nigeria?”, se întreabă un utilizator Twitter. Alţii glumesc pe seama jocului de cuvinte între „maşină electrică” şi „scaun electric”.

„Maşină ultra-modernă care evită o fântână ultra-modernă” scrie un internaut, în timp ce există şi persoane care se gândesc la scenariul unui posibil accident: „Oricine loveşte maşina asta va fugi imediat. Să strici o Tesla e echivalentul unei crime pedepsite cu închisoare pe viaţă”, scrie Mediafax.

Tesla a lansat prima staţie „supercharger” în Bucureşti. Alte două oraşe din ţară vor avea staţii de încărcare rapidă

Tesla a lansat prima staţie „supercharger” în Bucureşti. Aceasta a fost amplasată în parcarea subterană a „Promenada Mall”, aşa cum a fost anunţat pe site-ul gigantului american.

Aceasta este a doua staţie de încărcare supercharger din România, după cea de la Timişoara. Noua staţie supercharger din Capitală va avea şase fluxuri de încărcare cu o capacitate maximă de încărcare de 250 kW şi este funcţională 24 de ore din 24 în toate zilele săptămânii, conform Mediafax.

Tesla mai vrea să lanseze alte două staţii supercharger la Piteşti şi la Sibiu.

În 2020, peste 2.000 de autoturisme electrice au fost înmatriculate în România. De altfel, peste 50% dintre români ar vrea să treacă la o maşină hibrid, în timp ce aproape 30% ar vrea să conducă o maşină electrică.

Citeşte şi: Cătălin Drulă continuă războiul cu Metrorex: „Compania nu şi-a plătit dările la stat. Există personal angajat doar pe hârtie”

Citește și…

Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”

Rabla pentru electrocasnice 2021: Ghidul complet – cum te înscrii, cum iei voucherul şi ce poţi să cumperi

Sursa: RomaniaTV