O mamă a trei copii, dispărută în aprilie, a fost găsită moartă pe fundul unui lac din Texas. ”Nu avea niciun motiv să fie aici”

O mamă a trei copii, dispărută în aprilie, a fost găsită moartă pe fundul unui lac din Texas. ”Nu avea niciun motiv să fie aici”

Femeia a dispărut fără urmă și, timp de aproximativ patru săptămâni, polițiștii și familia ei au căutat-o neîncetat pe aceasta.Informațiile adunate de la FBI au condus autoritățile către un iaz de reținere din Pearland, la sud-est de Houston. Cercetările în zonă au condus la suspiciunea că mașina femeii ar fi scufundată în iaz, iar o echipă a departamentului de poliție a reușit să recupereze autoturismul de pe fundul apei, scrie ABC News.Acum, familia așteaptă doar ca anchetatorii să confirme oficial că persoana află în mașină este tânăra mamă dispărută în aprilie.Erica Hernandez a fost văzută ultima dată în viață când părăsea casa fratelui și cumnatei sale în noaptea de 17 aprilie, cu câteva ore înainte ca ea să dispară. Apoi și-a dus copiii acasă înainte de a merge la casa unui prieten, au spus rudele. Ea a părăsit casa prietenei sale în jurul orei 2:30 dimineața, pe 18 aprilie. I-a trimis un mesaj prietenei sale că este „la cinci minute distanță de a ajunge acasă”, au declarat surse pentru KTRK.După dispariția lui Hernandez, telefonul ei mobil și conexiunea OnStar a vehiculului ei au încetat să mai trimită semnale de locație, au spus polițiștii. De la dispariția ei, membrii familiei ei au scos la iveală persoane care au dispărut și au căutat indicii despre posibilele rute pe care ar fi putut să le ia pentru a ajunge acasă.”E mașina ei. Există un cadavru acolo, dar nu prea simt nimic în acest moment”, a spus Ashley Hernandez, sora Erica.”Nu avea niciun motiv să fie aici”, spuse Ashley. „Cred că cineva trebuia să o fi făcut-o să meargă în această direcție”.Anchetatorii au stabilit că mașina avea bara ruptă, semn că a lovit o bordură înainte de a intra în apă.

Sursa: Observator