Președintele AUR, George Simion aruncă bomba: „si în restul Europei se gaseste pamant ieftin, dar in Romania se găseste și guvern ieftin”

Președintele AUR, George Simion aruncă bomba: „si în restul Europei se gaseste pamant ieftin, dar in Romania se găseste și guvern ieftin”

Președintele AUR, George Simion aruncă bomba cu privire la vânzarea terenurilor agricole către străni conform legii USR. Liderul AUR consideră că guvernarea este una coruptă care sprijină niște mișcări mafiote.

„Cu siguranță e un fenomen pe care pînă și verzii europeni il combat se numeste „land grabbing” si în restul Europei se gaseste pamant ieftin, dar in Romania se găseste și guvern ieftin, iar din aceasta cauza vin strainii ca sa ia terenuri din cauza subventiilor pe hectar din care au de profitat niste lanturi mafiote”,  a declarat Simion pentru România TV.Alte ArticoleDan Tudorache, scenariu-şoc despre răsturnarea rezultatului …EXCLUSIV. Cum a avut loc jaful voturilor de la Sectorul 1. Cronologia …Cum încearcă Barna să ducă în derizoriu ancheta DLAF în …

George Simion: Romania are cel mai neoliberal sistem cu privire la vânzarea pământurilori

Președintele AUR i-a criticat și pe neomarxiști pe care îi compară cu urmași ai lui Lenin care, din cauza ideologiei defectuoase vor sărăci țara.

„Neomarxiști reprezintă gândirea și ideologia adusă în anii noștri de urmașii lui Lenin care vor să ne distrurga proprietatea vorbim de Oana Bogdan. Curentul global prezent și în sistemul românesc e de a a anula orice proprietate pt că trebuie să salvăm planeta. Și sovieticii aveau idealuri frumoase ca și globaliștii din USR+. Spre exemplu polonezii nu și-au vândut pământurile și companiile strategice, așa cum plănuiește acest guvern. La momentul actual peste 45 % din teren e vandut strainilor. Coaliția vrea vânzarea fără restricții a terenurilor agricole. Romania are cel mai neoliberal sistem cu privire la vânzarea pământurilor, Franța nu -si vinde pamânturile. În zona Moldovei, din cauza exploatării până la epuizare a aparut fenomenul deșertificării”, a mai adăugat Simion.

 

 

Citește și…

Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”

Centura București: CNAIR vrea să amplaseze 5 pasarele pietonale, de peste 11 milioane de lei

Sursa: RomaniaTV