Reacţia soţiei lui Tzancă Uraganu, după ce a aflat că fosta lui amantă este însărcinată cu artistul

Reacţia soţiei lui Tzancă Uraganu, după ce a aflat că fosta lui amantă este însărcinată cu artistul

Reacţia soţiei lui Tzancă Uraganu a fost una destul de dură, după ce a aflat că Lambada, femeia pentru care artistul a părăsit-o, este însărcinată cu artistul. Acesta urmează să devină tată pentru a doua oară, însă nu mai formează un cuplu cu femeia care urmează să îi dăruiască un copil. La rândul ei, Lambada a fost înlocuită cu Alina Marymar, cu care artistul se afișează peste tot și pe care a cerut-o și în căsătorie, deși încă este legat de Mădălina.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu, CHEF MONSTRU în Bucureşti înainte de noile restricţii. Sute de persoane au petrecut într-un restaurant din Capitală VIDEOAlte ArticoleAna Mocanu, despre viitorul iubit. Ce calităţi trebuie să …De ce să consumi căpşuni. Lista afecţiunilor în care se …TikTok face noi victime. O vedetă a fost la un pas să rămână …

Reacţia soţiei lui Tzancă Uraganu

Soţia lui Tzancă Uraganu a mărturisit că deși a încercat în repetate rânduri să divorțeze de manelist, nu s-a putut, dat fiind că Tzancă Uraganu nu s-a prezentat niciodată la notar pentru a semna actele.

„Am mai vorbit că mai sunt lucruri de discutat și de lămurit, dar am vorbit in niște termeni nu tocmai ok pentru ca nu are cum să îmi cadă bine ce face. Eu sunt o persoană independentă și puternică și nu sunt genul de femeie care să accepte sclavia. Nu am cum să accept așa ceva.

Nu am divorțat. Suntem în continuare căsătoriți. Oficial eu sunt Mădălina Velcu. Eu am înaintat procedura de divorț, am încercat un divorț notarial, dar nu s-a prezentat niciodată. Ulterior am depus la Judecătoria Sectorului 5, dar nu am primit nicio citație pentru prima înfățișare. Suntem căsătoriți în continuare. E o decizie pe care am luat-o de mult timp și eu nu dau înapoi.”, a spus Mădălina Velcu pentru Antena Stars.

Citește și…

Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”

Coface lansează asigurările de garanţii în România pentru companiile care derulează contracte de achiziţii publice

Sursa: RomaniaTV