Survivor România 13 mai 2021. Albert Oprea, acuze grave la adresa Faimoşilor şi a Războinicilor

Survivor România 13 mai 2021. Albert Oprea, acuze grave la adresa Faimoşilor şi a Războinicilor

Survivor România 13 mai 2021. Albert Oprea este convins că Sorin Pușcașu, cel care este considerat și liderul Războinicilor și, de asemenea, cel cu care are cele mai multe „meciuri” în camp, s-a aliat cu o parte dintre concurenții de la echipa roșie pentru a-l înfrânge: „Împreună cu Faimoșii a încercat să mă pună la pământ, să râdă de mine…”

Sorin Pușcașu se apără, totuși, și spune că ceea ce face Albert acum este să se scoată pe el victimă: „A încercat iar să o ducă spre victimizare”.Alte ArticoleFiul Simonei Gherghe a împlinit doi ani. Vlad a cucerit publicul …Noi funcţii pe TikTok. Se va instala un buton de shopping şi …Reacţia soţiei lui Tzancă Uraganu, după ce a aflat că fosta …

Războiul dintre cei doi pare să continue chiar dacă în Consiliul de Eliminare Sorin și-a cerut scuze în fața lui Alber și a părinților săi pentru atitudinea pe care a avut-o.

Citeşte şi: Survivor România 2021. Păreri de rău şi resentimente. Cine a fost eliminat

Survivor România 13 mai 2021. Elena Marin: „M-au jignit foarte tare”

Elena Marin și Ștefan Ciuculescu au fost urmăriți de Zanni și Sebastian Chitoșcă în timp ce purtau un dialog în tufișurile din junglă. Discuțiile dintre cei doi Faimoși erau pe baza a ceea ce a declarat Irisha, după ce a aflat că este eliminată din competiție. „M-au jignit foarte tare în această competiție Zanni si Sebastian”, spune Elena, potrivit Kanal D.

Este pentru a doua oară când Elena este „urmărită” de Zanni prin junglă: „În momentul în care nu este acel om și știi să vorbești cu băieții foarte urât de ea și o jignești…”. Zanni a reacționat imediat: „De ce mințiți, mă? El tace că știe că tu ești penibilă și de-aia tace”.

De asemenea, Ștefan Ciuculescu spune că nu mai vrea să aibă niciun fel de legătură cu Zanni și cu Sebastian Chitoșcă: „Eu am luat decizia ca cu aceste două persoane să nu mai am legătură de salut” .

Citește și…

Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”

FORT: Cel mai probabil, transportul gratuit al elevilor la şcoală va fi sistat

Sursa: RomaniaTV