Elon Musk a provocat prăbușirea pieţei criptomonedelor. Ce mesaj a scris pe Twitter

Elon Musk a provocat prăbușirea pieţei criptomonedelor. Ce mesaj a scris pe Twitter

Elon Musk a provocat prăbușirea pieţei criptomonedelor. Într-un document depus la SEC în februarie, Tesla a dezvăluit că a cumpărat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari și că ar putea să investească mai mult în Bitcoin sau în alte criptomonede, în viitor.

La acel moment, compania a declarat că va accepta Bitcoin ca metodă de plată pentru produsele sale.Alte ArticoleSediul televiziunii din Palestina a fost bombardat de aviaţia …Violenţe extreme în Israel, dublate de atacuri cu rachete. …Cutremur cu magnitudine aproape 7 la adâncime de doar 10 km

Sprijinul pentru criptomonede din partea Tesla a contribuit la creșterea vertiginoasă a prețurilor acestora, inclusiv prețul unui Bitcoin sau al unui Dogecoin, în ultimele luni.

Citeşte şi: Elon Musk suferă de sindromul Asperger. Miliardarul şi mama sa au făcut show la „Saturday Night Live” VIDEO

Elon Musk a provocat prăbușirea pieţei criptomonedelor

„Tesla a suspendat achiziționarea de automobile cu plata prin moneda Bitcoin. Suntem îngrijorați în privința utilizării crescute a combustibililor fosili pentru mineritul de Bitcoin, în special a cărbunelui, care are cele mai multe emisii dintre toți combustibilii.

Criptomonedele sunt o bună idee din multe puncte de vedere și considerăm că au un viitor promițător, însă nu cu orice costuri și, mai ales, cu efecte asupra mediului înconjurător.

Tesla nu va vinde niciun Bitcoin. Intenționăm să folosim moneda pentru tranzacții odată ce mineritul va utiliza o energie sustenabilă. De asemenea, luăm în considerare alte criptomonede care utilizează mai puțin de 1% din energia folosită de Bitcoin”, este mesajul postat pe pagina de Twitter a lui Elon Musk.

Tesla & Bitcoin pic.twitter.com/YSswJmVZhP

— Elon Musk (@elonmusk) May 12, 2021

Citește și…

Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”

Conflictul israelo-palestinian ia amploare: Forţele israeliene intensifică raidurile aeriene. SUA susţine dreptul Israelului de a se apăra

Sursa: RomaniaTV