Oana Roman s-a vaccinat anti-Covid. Ce reacţii adverse a avut după rapel

Oana Roman s-a vaccinat anti-Covid. Ce reacţii adverse a avut după rapel

Oana Roman s-a vaccinat anti-Covid. Fiica lui Petre Roman a publicat o imagine din momentul imunizării și le-a mărturisit fanilor că, după rapel, a avut dureri de cap, dar și în locul vaccinului.

”În ultimele șapte-opt luni, foarte multă lume din jurul meu s-a îmbolnăvit. Din păcate, unii dintre ei au făcut forme foarte grave de boală. Unii au murit, tineri, aparent nu neapărat bolnavi de altceva. Din momentul ăla am început să trăiesc cu spaimă și cu mare frică să nu cumva să fac o formă nasoală și să trec prin chinuri. Nu vreți să știți câte teste rapide mi-am făcut, câte teste PCR.Alte ArticoleLiviu Guţă divorţează la un an de la căsnicie: „Era …iUmor 2021. Moment incendiar la finala emisiunii. Loredana şi …Șocant! A fost descoperit un vițel cu trei ochi. Veterinarii …

Oana Roman s-a vaccinat anti-Covid

Cum mă durea capul, mă lua panica grav de tot, mergeam și făceam test. Acum, vaccinată fiind, chiar dacă mă infectez, o să fac o formă ușoară. Am prieteni care au avut forme ușoare, dar au rămas cu sechele, nu pot respira cum trebuie, obosesc. Și așa eu sunt o anxioasă și o panicoasă. Acum sunt liniștită cu decizia pe care am luat-o”, le-a explicat Oana fanilor.

Citeşte şi: Oana Roman a fost amenințată cu moartea! Reacţia vedetei: „Agresivi care devin periculoși!”

Oana Roman, operată de urgență în Egipt

Oana Roman s-a accidentat grav în vacanța pe care o petrece în Egipt și a avut nevoie de o intervenție medicală de urgență. Le-a mărturisit fanilor de pe rețelele sociale experiența grea prin care a trecut. „Am călcat în apă în ceva foarte ascuțit și mi am făcut o gaură în călcâi”.

„Azi am reușit sa ajung la doctor. Am călcat în apă în ceva foarte ascuțit și mi am făcut o gaura în călcai. A trebuit sa fiu cusută. 4 fire. Anestezia locala a durut grav dar am indurat. La hotel am găsit un doctor extrem de dragut care a avut tot ce trebuie pentru rana mea. Neapărat cand mergeți în vacanta sa va faceți asigurare medicala. Nu costa mult și va scăpa de posibile cheltuieli foarte mari. Asigurarea mea a acoperit inclusiv medicamentele de la farmacie”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Citește și…

Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”

Renunţarea la măşti în spaţii interioare este posibilă în curând în Statele Unite – experţi

Sursa: RomaniaTV