Statul care a hotărât să despăgubească amantele! Decizie controversată luată în această ţară europeană!

Statul care a hotărât să despăgubească amantele! Decizie controversată luată în această ţară europeană!

Statul care a hotărât să despăgubrască amantele! Victima de 39 de ani şi soţia sa, rezidenţi în Torino (nord), aveau împreună un copil de vârstă mică, însă soţul avea şi o relaţie extraconjugală pe care nu o ţinea ascunsă.

Statul care a hotărât să despăgubrască amantele! Decizie controversată luată în această ţară europeană!Alte ArticoleDr Anthony Fauci, anunţul mult aşteptat pentru persoanele vaccinate …Un băiețel de cinci ani se zbate între viață și moarte …Centrul Parisului devine zonă pietonală începând din 2022. …

În anul 2020, atunci când bărbatul a murit într-un accident rutier, poliţia a făcut demersuri pentru a-l identifica, şi cum văduva sa se afla într-o călătorie, iubita a fost cea care s-a ocupat de aceste aspecte. Aceasta şi-a afirmat imediat şi drepturile, invocând relaţia cu cel dispărut şi planurile lor de viitor.

„Era legată de acest bărbat printr-o speranţă de viaţă comună. A existat o intensitate reală a sentimentelor, au coabitat”, a explicat avocatul iubitei, Gino Arnone, citat de ziarul menţionat.

„Trei zile cu mine, patru cu familia”, a explicat, sub rezerva anonimatului, femeia pentru ziar. La Stampa nu a precizat valoarea despăgubirilor.

În România însă, un triunghi amoros s-a transofrmat ușor într-o acțiune în instanță, după ce amanta a cerut despăguribiri morale pentru că soția bărbatului a început să facă postări pe Facebook care i-au afectat imaginea amantei, scrie ziaruldeiasi.ro.

Pe lângă daune morale, amanta a cerut şi ca rivala să publice sentinţa pe cheltuiala proprie într-un cotidian local şi pe pagina sa de Facebook.

În anul 2018, soția înșelată a publicat pe Facebook un text în care a spus că amanta a avut relații extraconjugale cu soțul ei pentru a obține o sumă de bani. În acțiunea depusă la Tribunalul din Iași, amanta a spus că prin afirmațiile făcute de soție i s-a conturat o imagine de persoană imorală, fiindu-i afectat prestigiul social şi poziţia pe care o deţine ca femeie, mamă şi contabilă.

Soția a susținut că reclamanta lucra la aceeaşi firmă cu soţul ei, iar în noiembrie 2015, acesta îi făcuse cadou suma de 300 de euro. Ulterior, soţul a început să se vadă tot mai des cu colega de serviciu şi să plece în weekend-uri cu aceasta. Se pare că soția a aflat de relația extraconjugală în 2016 și chiar i-a cerut femeii să renunțe la soțul ei, dar ea a refuzat.

Citeşte şi: Gest disperat al unei femei. A organizat o înmormântare falsă pentru fostul iubit, ca amanta lui să creadă că a decedat! 

Citește și…

Guvernul a decis – se dau tichete de masă în valoare de 500 de lei în fiecare lună. Condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a beneficia și tu de ele

Producția de rapiță revine peste pragul de 1 milion de tone. România devine al patrulea producător european

Sursa: RomaniaTV