Alex Bodi, despre perioada în care a fost arestat la domiciliu: „Familia a fost lângă mine, dar și alte persoane”

Alex Bodi, despre perioada în care a fost arestat la domiciliu: „Familia a fost lângă mine, dar și alte persoane”

Alex Bodi, despre perioada în care a fost arestat la domiciliu. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a recunoscut că a fost dezamăgit de oamenii pe care îi considera apropiați, care au preferat să creadă toate zvonurile despre el, în loc să aibă încredere în cuvântul lui.

Citeşte şi: Vica Blochina, primele declarații despre relația cu Alex Bodi. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doiAlte ArticoleMirela Vaida s-a pus pe slăbit: „M-am apucat de treabă! …Survivor România 14 mai 2021. Ștefan Ciuculescu îl ia la bătaie …Luis Lazarus are COVID-19. Realizatorul TV e internat în spital …

Alex Bodi, despre perioada în care a fost arestat la domiciliu

”Totul a fost ca o balanță, eu n-am așteptări de la nimeni în viața pentru că n-am așteptări, în mintea mea credeam că anumite persoane o să fie recunoscătoare pentru lucrurile pe care le-am făcut în trecut pentru ei.

M-am șocat de multe persoane care au fost afectate, după am mulțumit lui Dumnezeu că m-am lipsit de persoanele respective. Încercarea asta a fost ca o sită, cred că am avut nevoie de lucrurile astea, am avut nevoie să văd de oamenii care îmi sunt aproape, care sunt pe interes, mă refer și la persoane la care înainte țineam o anumită distanță, familia a fost mereu lângă mine, și alte persoane au fost lângă mine.

Nu poți să judeci o persoană pentru anumite chestii care nu ești sigur că a fi adevărate, doar cine își vrea răul, sau persoane care suferă sau au anumite probleme își doresc să accepte adevărul, că ăsta ar fi adevărul. Sunt anumite situații în care oricât de puternic ai fi de afectează și oricât de puternic ai fi nu ai cum să te lupți cu toată lumea pentru că nu ai avea posibilitatea niciodată ca să le demonstrezi oamenilor”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Citește și…

Guvernul a decis – se dau tichete de masă în valoare de 500 de lei în fiecare lună. Condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a beneficia și tu de ele

Transelectrica – Profitul net a crescut cu 6%, la 82 mil. lei, în primul trimestru. Investiţiile s-au triplat

Sursa: RomaniaTV