Anca Serea are probleme financiare. Este la un pas să fie executată silit de o şcoală privată

Anca Serea are probleme financiare. Este la un pas să fie executată silit de o şcoală privată

Anca Serea are probleme financiare. Vedeta nu a reuşit să plătească la timp taxele de școlarizare ale celor mici, iar după aproape un an de procese, școala a avut câștig de cauză, iar acum s-a ajuns la executarea silită, dacă nu achită în perioada următoare 5.700 de euro.

Citeşte şi: Anca Serea povesteşte coşmarul prin care a trecut: „Am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul”Alte ArticoleDe ce să mănânci varză. Zece beneficii pe care această legumă …Alex Bodi, despre perioada în care a fost arestat la domiciliu: …Mirela Vaida s-a pus pe slăbit: „M-am apucat de treabă! …

Anca Serea are probleme financiare

”Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BEJ…, la cererea creditorului SCOALA PRIMARA S…, împotriva debitorului SINA LOUIS ANCUTA.

Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua potrivit art.622 alin.3, împotriva debitorului SINA LOUIS ANCUTA, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei în cuantum de 5.778,59 Eur, debit și penalități, 200,00 lei, cheltuieli de judecată reprezentând debit şi accesorii, debit ce se va actualiza, la care se adaugă cheltuieli de executare in temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentința civilă nr. …/07.10.2020, pronuntata in dosarul nr. …/4/2020.

Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac”, se arată în decizia Judecătoriei Cornetu luată recent, la solicitarea școlii.

Adi Sînă şi Anca Serea îşi doresc încă un copil, însă nu în viitorul apropiat.  „Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis.

Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată.”, a declarat Anca Serea.

Citește și…

Doliu la Dinamo și în fotbalul românesc — S-a stins la numai 23 de ani

Volumul lucrărilor de construcţii, în urcare cu 1,2%, în primul trimestru – INS

Sursa: RomaniaTV