Emilia Popescu, monolog emoţionant în finala „Te cunosc de undeva!”. Andreea Bălan: „Am plâns şi am avut un nod în gât!”

Emilia Popescu, monolog emoţionant în finala „Te cunosc de undeva!”. Andreea Bălan: „Am plâns şi am avut un nod în gât!”

„Bătălia” decisivă se va da între Radu Ştefan Bănică, Liviu şi Andrei, Adriana şi Romică, Ana şi Raluka şi Pepe, în vreme ce colegele lor, Mirela Vaida, Emilia Popescu şi Cristina Vasiu vor susţine momente în afara concursului şi apoi le vor acorda puncte finaliștilor.Chiar dacă nu a reuşit să se califice în lupta pentru marele premiu al acestei finale, actriţa Emilia Popescu a făcut de fiecare dată spectacol şi a bifat mai multe premiere pe scena tranforming show-ului. Se va întâmpla şi în marea finală, difuzată sâmbăta aceasta, când Emilia va aduce la „Te cunosc de undeva!” un monolog extraordinar de sensibil. „Acest text nu este neapărat un monolog, este un testament, dacă vreţi, pe patul de moarte, al marelui Gabriel Garcia Marquez. În „Ultima scrisoare” a scris ultimele lui gânduri umanităţii şi prietenilor lui, cumva să ştie să preţuiască mai mult!”, a mărturisit, vizibil emoţionată, Emilia. „A fost cel mai emoţionant şi sensibil monolog pe care l-am auzit vreodată! Am plâns şi am avut în permanenţă un nod în gât! De când sunt mamă, simt şi mai mult!”, a mărturisit Andreea Bălan, după prestaţia Emiliei. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.Cine va fi ales marele campion al maratonului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă aceasta, de la ora 20.00, în marea finală „Te cunosc de undeva!” a celui de-al 16-lea sezon, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Sursa: Observator