Marian Vanghelie a jurat cu mâna pe Biblie că „e cel mai curat om”: Nu am luat niciun ban din cei 30 de milioane de euro!

Marian Vanghelie a jurat cu mâna pe Biblie că „e cel mai curat om”: Nu am luat niciun ban din cei 30 de milioane de euro!

Marian Vanghelie a jurat cu mâna pe Biblie că „e cel mai curat om”. Fostul edil al Sectorului 5 a jurat, cu mâna pe Biblie, că nu a luat niciun ban din cei 30 de milioane de euro.

Marian Vanghelie a jurat cu mâna pe Biblie că „e cel mai curat om”: Nu am luat niciun ban din cei 30 de milioane de euro!Alte ArticoleFlorin Cîţu le dă vestea bună românilor: „Creşterea …Dan Tudorache, încrezător în ancheta procurorilor privind …Scandal uriaş între Diana Şoşoacă şi Gelu Vişan, în direct …

Acesta a adăugat că este un politician ce a avut alte interese și alte gânduri pentru această țară.

Citeşte şi: Marian Vanghelie a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Ce sumă uriaşă trebuie să restituie fostul primar şi cum a fost instrumentat cazul

„Eu sunt cel mai curat om. Eu spun că toată mizeria a fost creată pentru că i-am deranjat. Cel mai sărac sector, a avut cei mai buni politicieni şi primari din Bucureşti. Ama vut răbdarea să vorbesc cu toţi oamenii, am făcut 600 de blocuri izolare tehnică. Mai puteam face cinci blocuri în plus. Am adus pentru sinistraţi apă minerală. M-au chemat la DNA. Mi-au spus că am luat un milion jumate de euro. Eu am venit cu sacoşa, eram în campanie, am crezut că mă ia. Şi am câştigat în instanţă. Azi am pierdut, da.

Nu am luat niciun ban din cei 30 de milioane euro. (…) Domnule Gâdea, eu sunt un politician cu Google, cu Goagăl, cum vreți dumneavoastră, sunt un politician bun! Am avut alte interese, am gândit altceva pentru această țară. Am avut interese să arăt că sunt un gospodar bun, să pot să mă duc mai departe.

Jur pe Biblie, în fața românilor că nu am luat niciun ban din toți cei 30 de milioane de euro de care m-a întrebat domnul Mihai Gâdea și că nu am luat niciun ban de la acest om.

Dacă am luat bani, Dumnezeu să se uite deasupra noastră, dacă nu Dumnezeu să plătească începând de la domnul Coldea și toți ceilalți să îi plătească cu ce merită.”, a declarat Marian Vanghelie, la Antena 3.

Citeşte şi: Marian Vanghelie rupe tăcerea după ce a fost condamnat la închisoare: Denunţătorul a schimbat declaraţiile! N-am luat niciun comision de la el! 

Citește și…

Guvernul a decis – se dau tichete de masă în valoare de 500 de lei în fiecare lună. Condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a beneficia și tu de ele

ATP Bus e-UpCity, lansat oficial. Autobuzul electric de la Baia Mare este rezultatul unei investiții de 25 mil. euro

Sursa: RomaniaTV