Bătaie cu români în aeroportul din Luton. Pasagerii au fugit speriaţi în toate părţile VIDEO

Bătaie cu români în aeroportul din Luton. Pasagerii au fugit speriaţi în toate părţile VIDEO

Bătaie cu români în aeroportul din Luton, Marea Britanie. Totul a pornit de la doi bărbaţi care au început să îşi împartă pumni şi picioare în sala de aşteptare, iar în câteva secunde totul s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost implicate zeci de persoane.

Alte ArticoleRăzboi în Orient. Israelul, atacat cu rachete şi din Siria …Ea e căţeluşa – eroină care şi-a salvat întreaga …Caz șocant. O femeie însărcinată a fost incendiată de către …

Deocamdată nu este cunoscut motivul pentru care cei doi s-au luat la bătaie.

Pasagerii priveau speriaţi cum românii îşi împărţeau pumni şi picioare. Scandalul a fost surprins în imagini de un alt pasager român, care a postat filmarea pe internet.

„În Germania erau pe burtă toți cu pistolul la cap. Acolo nu se tolerează așa ceva mai ales în aeroport”, a comentat un internaut.

„Sălbatici, primitivi, ne-au făcut de râs”, a fost unul dintre comentariile publicate de cei care au văzut imaginile pe rețelele de socializare.

Citește și…

Doliu la Dinamo și în fotbalul românesc — S-a stins la numai 23 de ani

Guvernul SUA îi avertizează pe americani cu privire la riscul apariției de acte violente odată cu relaxarea restricțiilor

Sursa: RomaniaTV