Caz șocant. O femeie însărcinată a fost incendiată de către iubitul ei

Caz șocant. O femeie însărcinată a fost incendiată de către iubitul ei

Un caz absolut șocant a avut loc în localitatea, Vellezzo Bellini din Italia, unde o femeie de origine română,  însărcinată în luna a doua, a fost incendiată de către iubitul ei în vârstă de 41 de ani, care a îmncercat de fapt să o omoare.

În încercarea de a se salva, femeia a reușit cu ultimele puteri să sune la Poliție ca să anunțe îngrozitoarea întâmplare. Autoritățile au găsit-o pe biata femeie în stare de inconștiență. Românca leșinase din cauza durerilor provocate de arsuri.Alte ArticoleRăzboi în Orient. Israelul, atacat cu rachete şi din Siria …Bătaie cu români în aeroportul din Luton. Pasagerii au fugit …Ea e căţeluşa – eroină care şi-a salvat întreaga …

Starea femeii însărcinate: Șansele de supraviețuire sunt minime

Autoritățile au aflat că agresorul se întorsese beat acasă, și la scurt timp a izbucnit o ceartă cu partenera lui care i-a reproșat că a consumat alcool. În acel mment bărbatul a luat o sticlă de alcool etilic și a aruncat-o pe femeie, apoi i-a dat foc cu bricheta, notează Stiridiaspora.ro.

Femeia a suferit arsuri pe 50% din suprafața corpului, și potrivit medicilor de la Spitalul Niguarda din Milano, șansele de supraviețuire sunt minime.

Bărbatul agresor este cercetat penal pentru groaznică sa faptă, iar în prezent se află la penitenciarul Torre del Gallo.

 

 

 

Citește și…

Doliu la Dinamo și în fotbalul românesc — S-a stins la numai 23 de ani

China a reușit să pună pe suprafața planetei Marte un mic robot teleghidat

Sursa: RomaniaTV