Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă. GALERIE FOTO

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă. GALERIE FOTO

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Gabriela Prisăcariu a publicat pe Instagram o imagine în care își îmbrățișează soțul: „Domnul şi Doamna Oțil”, a scris proaspăta mireasă în dreptul fotografiei. Decorul ales este unul cu adevărat superb.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Primele imagini cu miriiAlte ArticolePepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune …Secretul ascuns al Anamariei Prodan. Cu cine trebuia să se mărite, …Românii au talent 2021. Bianca Purice a impresionat juriul cu …

Proaspăta doamnă Oţil a publicat, de asemenea, o serie de story-uri în care apare alături de invitaţi. Printre invitaţi s-au remarcat Roxana Ionescu şi Ramona Olaru. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe asistenta de la Neatza cu un buchet imens de flori pentru proaspeții căsătoriți. Vedeta a ales o rochie superbă, lungă și vaporoasă, de un roz pal.

Şi tot pe contul său de Instagram, Gabriela a postat o imagine cu inelul pe care a ales să-l poarte în cea mai importantă zi: un fluture superb, din argint. Pentru această poză, vedeta a lăsat la vedere și un pic din rochia de mireasă.

Citeste si Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă: O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe!

Modelul, în vârstă de 28 de ani, a îmbrăcat o rochie vaporoasă, albă, cu un decupaj amplu şi de efect în zona picioarelor. Ținuta i-a pus în valoare sarcina. Nici mirele n-a fost mai prejos. Dani Oțil a avut un costum adecvat marelui eveniment, de culoare bej, asortat cu ținuta miresei.

Petrecerea are loc la restaurantul deţinut de Dani Oţil

După ce au semnat actele, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ajuns la restaurantul prezentatorului TV, unde are loc masa festivă. Dani Oțil și frumoasa lui soție s-au ocupat în detaliu de amenajare, astfel că terasa localului a fost umplută cu flori extrem de frumoase și mari. Potrivit Spynews.ro, atmosfera va fi întreținută de Taraful Rutenilor, împreună cu faimoasa Carmen Chindriș.

Cât despre meniu, acesta este pregătit de Chef Nicolai Tand.

Citeste si Secretul ascuns al Anamariei Prodan. Cu cine trebuia să se mărite, de fapt, vedeta şi cine e blonda care i-a suflat bărbatul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în curând părinții unui băiețel minunat. Celebrul model a făcut anunțul la sfârșitul primului trimestru de sarcină.

 

Citește și…

ANUNȚ BOMBĂ pentru români. Se triplează salariul minim pe economie

Adevărate maşini de făcut bani: cât câştigă pe minut giganţii tech precum Amazon sau Apple

Sursa: RomaniaTV