Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”: Astăzi 100% tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”: Astăzi 100% tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri ne-am dublat împreună investiția. Am mizat pe cel mult un gol marcat în prima repriză a meciului de fotbal Alessandria – AlbinoLeffe (0-1) si pe 1-1 scor corect după primele două game-uri jucate în partida de tenis dintre Djokovic și Berrettini (1-1). Astăzi pariem pe 3 selecții din tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.roAlte ArticoleEURO 2020 în pandemie: ce reguli şi protocoale trebuie respectate …Irina Begu, performanță extraordinară la Roland Garros 2021. …Gigi Becali, pariu de 200.000 de euro pe victoria FCSB. Cum a …

Pentru primul pariu mergem la turneul masculin de la Stuttgart, la partida dintre Marin Cilic și Nikoloz Basilashvili. Se joacă pe iarbă, iar sportivul croat are clar prima șansă la victorie pe această suprafață. Nu ne complicăm și mizăm pe victoria obținută de Cilic.

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către disputa Anastasia Pavlyuchenkova – Tamara Zidansek. Se joacă pentru un loc în finala feminină de la Roland Garros și evidențiem faptul că tenismena din Slovenia a avut un traseu destul de ușor trecând de Andreescu, Brengle, Siniakova, Cîrstea și Badosa. Foarte probabil Zidansek va întâmpina ceva probleme în partida de astăzi și mizăm simplu pe cel puțin un set câștigat de Pavlyuchenkova.

Închidem cota 2 cu disputa dintre Marius Copil și Sebastian Ofner din cadrul turneului de la Nottingham. Se joacă pe iarbă, iar sportivul nostru are prima șansă la victorie pe această suprafață. Pariem simplu pe cel puțin un set câștigat de Marius Copil.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 10 iunie

13:30, Cilic – Basilashvili, 1, cota 1.36

16:00, Pavlyuchenkova – Zidansek, Pavlyuchenkova minim 1 set, cota 1.25

19:00, Copil – Ofner, Copil minim 1 set, cota 1.25

COTA TOTALĂ: 2.12

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 

 

Citește și…

„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei…

Appraisal & Valuation SA, deținătorul brand-ului NAI România, anunță listarea la Bursa de Valori București

Sursa: RomaniaTV