Un bărbat a murit după ce s-a vaccinat cu Pfizer. Medicii spun că a dezvoltat o boală misterioasă

Un bărbat a murit după ce s-a vaccinat cu Pfizer. Medicii spun că a dezvoltat o boală misterioasă

Un bărbat a murit după ce s-a vaccinat cu Pfizer. Este vorba despre un inginer în vârstă de 52 de ani, din Italia, care s-a vaccinat cu prima doză. Acesta a murit la doar câteva ore de la administrarea serului.

Un bărbat a murit după ce s-a vaccinat cu PfizerAlte ArticoleTragedie aviatică, pasagerii au murit arşi de vii în urma …Încă un deces după vaccinarea cu AstraZeneca. O femeie a murit …Povestea impresionantă a elefanţilor migratori din China. Motivul …

Citeşte şi Un tânăr de 21 de ani, din Hunedoara, a murit la 6 zile de la vaccinarea cu Pfizer. Ce spune DSP

Giorgio Paganelli este inginer de calculatoare şi locuia în regiunea Lombardia. Potrivit medicilor, bărbatul ar fi dezvoltat o boală misterioasă după ce s-a vaccinat la centrul talia Lariofiere din Erba. La scurt timp, acesta a decedat.

Fratele bărbatului povesteşte că acesta era nerăbdător să facă vaccinul împotriva coronavirusului, pentru a trăi liniştiti, fără teama că s-ar putea infecta.

„Fratele meu nu avea patologii anterioare și nu avea condiții de sănătate critice. Având în vedere coincidența cu vaccinarea, am solicitat ATS să se efectueze o autopsie, un pas dureros, pentru care am fost sfătuiți să depunem o plângere“, a declarat Luigi Paganelli, fratele inginerului, pentru presa internațională.

Deşi s-a făcut autopsia, nu se cunosc momentan cauzele decesului lui Giorgio Paganelli. Potrivit medicilor, cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul vor dura şase săptămâni.

„Primele rezultate nu au răspuns întrebărilor noastre”, a informat fratele decedatului. „Nu vrem să oferim alte detalii din respect pentru medicii care investighează cazul. În continuare, se vor realiza mai multe cercetări. Nu este intenția noastră să acuzăm pe nimeni și eu însumi am programare la vaccin duminică și intenționez să merg. Vrem doar să înțelegem ce s-a întâmplat, nu numai pentru a-i face justiție lui Giorgio, ci și pentru seninătatea noastră și a concetățenilor noștri”, a spus Luigi Paganelli, potrivit ilgiorno.it.

Citeşte şi Încă un deces după vaccinarea cu AstraZeneca. O femeie a murit din cauza cheagurilor de sânge

 

Citește și…

Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum

133 cazuri noi (21 în Bucureşti), 30.000 de teste în 24 de ore – 1300 de pacienţi internaţi în toată ţara din cauza COVID-19 şi 265 la ATI – Coronavirus, joi, ora 13 – 10.06.2021

Sursa: RomaniaTV