A fost dată dispărută în 2010 şi a fost descoperită întâmplător la 500 de metri de casă. Povestea incredibilă a tinerei care a trăit în secret cu iubitul ei

A fost dată dispărută în 2010 şi a fost descoperită întâmplător la 500 de metri de casă. Povestea incredibilă a tinerei care a trăit în secret cu iubitul ei

Sajitha avea 18 ani când a fost dată dispărută în 2010 din satul Ayalur din India. Familia a renunţat să mai spere că fata se va mai întoarce vreodată. Cu toate aceastea, ea a locuit la doar 500 de metri distanţă, alături de iubitul ei, Alinchuvattil Rahman.

Mama bărbatului locuia în aceeaşi casă, însă nu ar fi ştiut nimic despre prezenţa fetei. Motivul: bărbatul îşi ţinea mereu dormitorul încuiat. Pentru a nu fi descoperită, Sajitha nu părăsea încăperea respectivă şi folosea căşti atunci când se asculta muzică sau se uita la televizor.Alte ArticoleKate Middleton şi Jill Biden, soţia preşedintelui SUA, prima …Proiect de lege împotriva comunităţii LGBT depus de partidul …Corina Creţu: PNRR este „incoerent, nerealist şi netransparent”

Recent, familia lui Rahman a încercat să-i găsească o soţie. Chiar dacă bărbatul nu a respins ideea, fratele acestuia a intrat la bănuieli.

„Se comportă ca un nebun dacă cineva încearcă să intre în camera lui”, a spus el, potrivit publicaţiei Indian Express, citate de Digi24.

În urmă cu trei luni, Sajitha a plecat din casa iubitului ei, după ce acesta s-a certat cu familai şi a fugit. Tinerii nu s-au despărţit, ci s-au mutat într-un alt sat pentru a începe o viaţă nouă.

Citeşte şi: Varianta indiană, cu 60% mai transmisibilă decât cea britanică. Epidemiologii avertizează că un nou val epidemic ar putea apărea, în pofida vaccinării

Familia bărbatului a semnalat, însă, dispariţia la poliţie. Părinții și fratele lui nu bănuiau că reîntâlnirea va scoate la lumină adevărul atât de bizar.

 

Poliţiştii indieni care s-au ocupat de acest caz au precizat că Sajitha și Rahman și-au păstrat relația secretă pentru că provin din medii religioase diferite.

„Povestea lor sună neobișnuit, dar așa s-a întâmplat. Am dus cuplul la casa lui Rahman și ei ne-au explicat cum Sajitha a trăit în secret într-o cameră în toți acești ani”, a declarat polițistul, conform sursei citate.

Pentru că nu fusese descoperită de atâţia ani, toţi apropiaţii au crezut că Sajitha nu va mai fi văzută niciodată.

„Toată lumea a suspectat că a fugit departe de casă”, a declarat ofiţerul Deepa Kumar.

Cuplul a mers acum în fața unei instanțe locale care le-a permis să locuiască împreună, după ce Sajitha a declarat că îl iubește pe Rahman și își dorește o viață alături de el.

Citeşte şi: Ploile musonice fac prăpăd în India. Cel puţin 11 persoane au murit, după ce o clădire s-a prăbuşit

Citește și…

Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum

Alternativa pentru clienții Engie care au parte de gaze mai scumpe cu 25% de la 1 iulie. E.On are un preț mai bun

Sursa: RomaniaTV