Bombă pe piaţa media! Cine va transmite următoarele cinci ediții de Roland Garros în România

Bombă pe piaţa media! Cine va transmite următoarele cinci ediții de Roland Garros în România

Bombă pe piaţa media! Astfel, următoarele cinci ediții de Roland Garros vor putea fi urmărite în România pe Eurosport, post care face parte din portofoliul Discovery.

Bombă pe piaţa media!Alte ArticoleProgram EURO 2021 – 51 de partide timp de 31 de zile, în 11 …EURO 2021. Anunţul Jandarmeriei pentru suporteri. Se lucrează …Euro 2021 şi regretele preşedintelui FRF: „Ar fi fost …

„Parteneriatul semnat cu Discovery, o companie cu o arie atât de largă de acoperire, ilustrează pasul în față făcut de Roland Garros și ambițiile sale la nivel internațional. Scopul nostru este să oferim experiența unică de la Paris fanilor din întreaga lume”, a declarat Gilles Moretton, președintele Federației Franceze de Tenis.

Simona Halep, prima declaraţie după ce a fost cerută de soție. Când va avea loc nunta cu Toni Iuruc

Cele 50 de țări care vor beneficia de noua înțelegere dintre Federația Franceză și Discovery: Albania, Andorra, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Croația, Ciprus, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Islanda, Israel, Italia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Tajikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Regatul Unit, Uzbekistan, Vatican.

Turneul de tenis de la Roland Garros (Les Internationaux de France de Roland Garros sau Tournoi de Roland-Garros) este unul dintre cele mai importante turnee internaționale de tenis și se desfășoară pe parcursul a două săptămâni, la Paris, în complexul sportiv Roland-Garros (numit astfel în onoarea eroului aviator francez cu acest nume).

Citește și…

Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum

Croația ar putea să îndeplinească mai devreme condițiile de aderare la zona euro

Sursa: RomaniaTV