Cutremur cu magnitudine 5.1. Seismul s-a resimţit în capitală

Cutremur cu magnitudine 5.1. Seismul s-a resimţit în capitală

UPDATE. Cutremur şi în Taiwan. În ziua de 11 Iunie 2021, la ora 08:12:47 (ora locală a României), s-a produs în TAIWAN un cutremur mediu cu magnitudinea mb 4.9, la adâncimea de 10km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 88km S de Hualien City, 153km SE de Taichung, 161km E de Tainan, 162km NE de Kaohsiung, 196km SE de Hsinchu, 204km S de Banqiao, 205km S de Taoyuan City, 207km S de Taipei, 214km S de KeelungAlte ArticoleVideoclipul controversat care a împărţit lumea în două tabere. …Bărbatul care l-a pălmuit pe Emmanuel Macron a fost condamnat …Acropola din Atena, construcție de patrimoniu mondial, pe cale …

Două persoane au fost rănite şi 2.669 de locuinţe au fost avariate în urma unui cutremur cu magnitudinea 5,1, produs joi seară în provincia Yunnan din sud-vestul Chinei, au anunţat vineri dimineaţă autorităţile locale, informează agenţia Xinhua şi INFP.

Seismul a avut loc în regiunea Shuangbai din prefectura Chuxiong Yi, joi, la ora locală 19:46.

Locuitorii din Shuangbai au declarat că mişcările telurice au fost puternice, însă seismul nu a durat mult, notează Xinhua. Seismul a fost resimţit şi în capitala provinciei, Kunming.

Cutremur violent, s-a simţit bine la etajele superioare

Guvernul local a alocat 1 milion de yuani (aproximativ 156.600 de dolari americani) şi a mobilizat 3.420 de persoane pentru ajutorarea victimelor şi îndepărtarea dărâmăturilor.

Corturi, pături, paturi şi orez au fost livrate locuitorilor din zona afectată.

Epicentrul seismului a fost stabilit la 24,34 grade latitudine nordică şi 101,91 grade longitudine estică, la o adâncime de 8 kilometri, potrivit Centrului Reţelelor Seismologice din China (CENC).

Cutremur în România. Seismul a fost de mică adâncime

Citește și…

Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum

Câştigul salarial mediu net a crescut în aprilie cu 14 lei, la 3.561 lei, comparativ cu luna precedentă – INS

Sursa: RomaniaTV