Narcisa Birjaru, câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cătălin Scărlătescu vrea să o angajeze la el la restaurant

Narcisa Birjaru, câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cătălin Scărlătescu vrea să o angajeze la el la restaurant

Narcisa Birjaru este prima femeie care a câştigat marele premiu de la Chefi la Cuţite. De-a lungul competiţiei, tânăra de etnie romă s-a remarcat prin preparatele ei delicioase, dar și prin simțul umorului și atitudinea pozitivă.

Narcisa Birjaru, câştigător Chefi la Cuţite 2021Alte ArticoleFosta iubită a lui Fulgy aruncă bomba: „Am vorbit la …Horoscop 17 iunie 2021. Zi plină de tensiune în relaţii. Ce …Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Scandal uriaş înainte …

Citeşte şi Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Scandal uriaş înainte de finala de miercuri: „S-a dezlănţuit rasismul”

Tânăra de etnie romă a făcut parte din echipa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta l-a făcut mândru de fiecare dată pe chef şi i-a demonstrat de nenumărate ori că nu a gresit atunci când a ales-o în echipa sa.

Printre cele mai apreciate feluri de mâncare preparate de ea, s-au numărat tocănița țigănească, dar și „prăjitura lui mamaie”, o rețetă pe care Narcisa a numit-o exact după  cea de la care a învăţat să o facă.

Cătălin Scărlătescu s-a declarat impresionat de determinarea și talentul Narcisei Birjaru, anunțând că atunci când o să își deschidă restaurantul mult visat, aceasta se va afla cu siguranţă printre angajaţii săi.

„Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-una dintre edițiile de la „Chefi la cuțite”.

Cine este Narcisa Birjaru

Citeşte şi Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Elena Matei, concurenta din echipa lui Chef Bontea, are o poveste de viaţă cutremurătoare

Narcisa provide dintr-o familie de etnie romă şi aşa cum este tradiţia, aceasta s-a căsătorit de mică. Avea doar 14 ani.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva.

La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit tânăra la Chefi la cuţite.

Soţul său a însoţit-o la audiţii şi a încurajat-o de fiecare dată, făcându-i și câteva declarații de dragoste.

„Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a spus soțul concurentei.

 

Citește și…

A fost inghitit de balena, dar a supravietuit miraculos! Dezvaluirile lui fac acum inconjurul lumii: cum s-a salvat

Ce se întâmplă și ce ar putea urma pe piața de energie după ce Getica 95 și-a cerut insolvența

Sursa: RomaniaTV