Ce face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 de euro, câştigat la Chefi la cuţite: „Mi-aş dori să dau avans”

Ce face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 de euro, câştigat la Chefi la cuţite: „Mi-aş dori să dau avans”

Ce face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 de euro. Concurenta lui Chef Cătălin Scărlătescu s-a luptat în finală cu Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea, și Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumtirescu.

Citeşte şi: Câştigător Chefi la cuţite 2021. Ştefan Borleanu a răbufnit după ce Narcisa Birjaru a câştigat marele premiu: „Sezonul viitor, iau şi eu două reţete de tochitură de la bunică-mea, poate am şanse de finală”Alte ArticoleAnamaria Prodan neagă divorţul: „Laur a glumit, nu divorţăm. …Joe Pesci, acuzat de crimă. Ar fi plătit un asasin ca să-l …Rusalii 2021. Ce este interzis să faci timp de două zile. Păcat …

Ce face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 de euro

Toată lumea se întreabă ce îşi doreşte să facă Narcisa cu banii câştigaţi. Ei bine, este pregătită să își cumpere o casă și să folosească premiul drept avans, sau să investească în propria ei afacere, într-un restaurant.

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!‘, a dezvăluit concurenta, pentru A1.ro.

Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Narcisa Birjaru

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este mândru că pentru prima dată în istoria competiției o femeie a câștigat trofeul. Juratul a susținut că în ea a simțit cea mai mare luptă și că e în stare de orice pentru a învăța mai multe în ceea ce privește gastronomia. Totodată, celebrul bucătar a spus despre ea că este un om extrem de muncitor și că este născută să gătească.

„Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima datã în istoria @chefilacutite o femeie a reusit sã obtinã trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit! În Narcisa am simtit cea mai mare luptã de-a lungul sezonului.

Am simtit cã ar face orice ca sã învete mai mult, sã se autodepãseascã, sã câstige. Este un om care a muncit extrem de mult ca sã ajungã aici, un om care nu are multã încredere în fortele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii. Narcisa, te-ai nãscut sã gãtesti! Sã nu lasi pe nimeni sã îti ia asta,

Sunt mândru de tine si mândru de echipa care ti-a dat putere sã câstigi trofeul! Vã multumesc tuturor! Felicitãri si celorlalti finalisti! Cãtãlin, esti un bucãtar desãvârsit. Ai ridicat nivelul în bucãtãria noastrã! Elena, ti-am spus-o si o repet. Determinarea ta poate sã mute muntii! Vã felicit si mã bucur cã v-am cunoscut! Si ca un ultim cuvânt… nu subestimati pe nimeni. Ne vedem in #sezonul10… unde o sã am statuie!”, i-a transmis Cătălin Scărlătescu Narcisei Birjaru, pe Instagram.

Citește și…

SCANDAL urias! De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, DE FAPT. Adevărul S-A AFLAT ACUM

Ministerul Economiei a acceptat cinci oferte de parteneriat pentru implementarea schemei de ajutor de stat în domeniul turismului

Sursa: RomaniaTV