O fetiţă a murit după ce a înghiţit bateria unei telecomenzi. Polițiștii au deschis o anchetă

O fetiţă a murit după ce a înghiţit bateria unei telecomenzi. Polițiștii au deschis o anchetă

O fetiţă a murit după ce a înghiţit bateria unei telecomenzi. Micuţa din satul Abbey Hulton, Anglia, a fost dusă de urgență la spital, când părinții au observat că se simțea rău. Din nefericire, aceasta s-a stins din viaţă în timp ce chirurgii operau pentru a-i salva viața. Medicii au spus că fetița a înghițit o baterie mică, rotundă.

Citeşte şi: O fetiţă a murit după ce a înghiţit o baterie rotundă. I-a provocat o gaură în traheeAlte ArticoleCe face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 de euro, câştigat …Anamaria Prodan neagă divorţul: „Laur a glumit, nu divorţăm. …Joe Pesci, acuzat de crimă. Ar fi plătit un asasin ca să-l …

O fetiţă a murit după ce a înghiţit bateriile unei telecomenzi

După incidentul devastator, Stacey Nicklin, mama fetiței, a spus că a găsit telecomanda din camera fiicei sale, căreia îi lipsea una dintre baterii.

Anchetatorii au aflat că Harper-Lee era palidă și avea tensiune arterială crescută când a fost internată în Spitalul Royal Stoke University.

Un medic pediatru al spitalului a descris că fetița avea sânge în gură și își pierduse jumătate sângele din corp.

Ea a povestit instanței că ar fi fost din cauza unei baterii rotunde și că probabil aceasta fusese deja expulzată din corpul micuței. Aceasta a mai spus că, deși bateria nu mai era acolo, acidul scurs a rămas și a provocat leziuni interne, inclusiv ulcer la esofag.

Medicul legist Andrew Barley din North Staffordshire a concluzionat că moartea lui Harper-Lee a fost un accident, potrivit Daily Mail.

Citește și…

SCANDAL urias! De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, DE FAPT. Adevărul S-A AFLAT ACUM

Plus de 43% la exporturile de floarea-soarelui, rapiță și soia pentru România, în 2021/2022. Am putea livra 2,6 milioane de tone

Sursa: RomaniaTV