Un câine a salvat de la moarte o femeie care voia să se sinucidă. Patrupedul a fost singura „terapie” care a funcționat VIDEO

Un câine a salvat de la moarte o femeie care voia să se sinucidă. Patrupedul a fost singura „terapie” care a funcționat VIDEO

Un câine din rasa Labradoodle, pe nume Digby, a devenit un adevărat erou, după ce a salvat de la moarte o femeie din Marea Britanie, care voia să se arunce de pe un pod ca să își curme viața. Serviciile de urgență specializate au fost chemate imediat la locul incidentului, iar negociatorii din cadrul Poliției au încercat să vorbească cu femeia să renunțe la gestul extrem, însă situația se înrăutățea cu fiecare clipă.

Autoritățile au decis că singura soluție la care ar mai putea recurge ar fi câinele Digby, dresat să acționeze în astfel de situații extreme și să stea în preajma victimelor în timp ce sunt consiliate.Alte ArticoleMomentul incredibil în care un copil nou născut este găsit …Bodyguarzii înoată pe străzile din centrul oraşului, fiindcă …Angajaţii Morgan Stanley, ameninţaţi cu concedierea dacă …

„Când Digby a fos adus, femeia care voia să se sinucidă și-a întors imediat capul spre el că să-l privească și apoi a zâmbit. Prezența lui Digby a generat o conversație între noi și femeie, despre câine și atribuțiile lui în cadrul serviciilor noastre. Am întrebat-o dacă i-ar plăcea să-l întâlnească pe Digby și să coboare de pe pod, ceea ce în mod surprinzător, femeia a și făcut. Îi dorim tot binele în procesul de recuperare.”, a declarat unul dintre ofițeri. „, a declarat unu dintre pompierii chemați la locul incidentului.

Hero dog Digby 😍

The therapy dog helped a young woman who was thinking of taking her own life. On #BBCBreakfast handler Matt Goodman explains what happened ⤵️https://t.co/kHtV9OM29h pic.twitter.com/IdQn5U4XKP

— BBC Breakfast (@BBCBreakfast) June 17, 2021

Un câine a alergat disperat după ambulanța în care se afla stăpâna lui

Un câine din Instanbul a dovedit că loialitatea unui animal nu cunoaște limite. Patrupedul a început să alerge cu disperare după ambulanța în care stăpâna sa era transportată la spital.

Câinele, din rasa golden retriever, nu a suportat să fie despărțit de tânăra care avusese cu devotament grijă de el, așa că a început să alerge frenetic după autovehicolul în care se afla stăpâna sa. În clipul devenit viral, se poate vedea cum câinele stă lângă ambulanța în care este urcată stăpâna lui și vrea să se urce alături de ea, însă este îndepărtat de către o cunoștință a femeii.

Cei din ambulanță închid ușile și se așteaptă ca patrupedul să se resemneze cu gândul că nu-și poate însoți stăpâna. Cu toate acestea câinele e dispus să facă orice pentru a fi alături de tânără și începe să gonească după ambulanță, pe străzile din Istanbul.

Nimic nu poate sta în calea loialității față de tânăra care a avut grijă de el, așa că animalul reușește să țină pasul cu ambulanța, iar patrupedul ajunge într-un sfârșit la spitalul unde tânara este internată.  Cu toate că nu este lăsat în incinta spitalului, câinele a dat dovadă că este într-adevăr cel mai bun prieten al omului și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i fi alături stăpânei sale.

Citește și…

SCANDAL urias! De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, DE FAPT. Adevărul S-A AFLAT ACUM

Forty Management a rambursat creditul de 10 milioane de euro luat de la Banca Transilvania în 2019

Sursa: RomaniaTV