Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se desparte după 123 de zile

Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se desparte după 123 de zile

Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se desparte după 123 de zile. Cei doi tineri din oraşul Harkiv din estul ţării au decis să se încătuşeze unul de celălalt de Valentine’s Day, într-o ultimă încercare de a întrerupe ciclul despărţirilor şi împăcărilor.

Pe parcursul experimentului, pe care l-au împărtăşit unei audienţe în creştere pe reţelele sociale, ei au făcut totul împreună, de la cumpărături la pauze de fumat şi au folosit pe rând toaleta şi duşul.Alte ArticoleA murit actorul John Paragon. Avea 66 de ani, iar cauzele morţii …Florin Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care Narcisa Birjaru …Produsele de make-up, contaminate cu substanțe toxice. Fondul …

Citeşte şi: Metoda absolut bizară prin care un cuplu a decis să rămână împreună. Dețin recordul mondial. „Până când nunta ne va despărți”

Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se desparte după 123 de zile

Pustovitova, care iniţial s-a opus ideii de a se lega cu cătuşe unul de altul, a plâns în timp ce a relatat această despărţire. „Cred că va fi o lecţie bună pentru noi, pentru celelalte cuplurile ucrainene şi pentru cuplurile din străinătate, să nu repete ce am făcut noi„, a declarat tânăra pentru Reuters în cadrul unui interviu acordat din Kiev.

De asemenea, ea a precizat că în această perioadă a simţit că partenerul său de viaţă nu i-a acordat suficientă atenţie: „Am fost împreună toată ziua şi nu am primit deloc atenţie de la Alexandr pentru că eram constant unul lângă altul. El nu mi-a spus că îi e dor de mine, iar mie mi-ar fi plăcut să aud asta„.

Kudlay a declarat că nu regretă că a recurs la această măsură disperată pentru salvarea relaţiei lor, în opinia sa cătuşele ajutându-i să înţeleagă faptul că „nu gândesc la fel”. „Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi„, a spus agentul de vânzări auto, în vârstă de 33 de ani.

Cuplul intenţionează să vândă cătuşele la o licitaţie online şi să doneze o parte dintre banii strânşi în scopuri caritabile.

Cei doi au fost descătuşaţi în faţa camerelor de vederi ale televiziunilor din Ucraina şi a unui reprezentant al unei cărţi a recordurilor din această ţară, care a declarat că niciun cuplu din lume nu ar fi reuşit ceva similar.

Citește și…

S-a AFLAT! Cine ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf: „I-a făcut salon de înfrumusețare în Dorobanți” Motivul DIVORȚULUI:

Apple a plătit dezvoltatorilor de aplicaţii mobile 230 de miliarde de dolari. Cât i-a revenit companiei din comisioane

Sursa: RomaniaTV