Denisa de la Bambi s-a măritat pe Riviera Franceză FOTO

Denisa de la Bambi s-a măritat pe Riviera Franceză FOTO

Denisa Tănase de la Bambi și-a organizat propria nuntă, în mare secret, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză, Chateau de la Chevre d’Or, un hotel-castel de cinci stele, situat în inima satului Eze, de pe Riviera Franceză.

Nunta s-a desfășurat în aer liber, într-un cadru idilic. Cei doi miri și-au rostit jurămintele în fața preotului chiar într-una dintre grădinile locației de cinci stele, care oferă o vedere spectaculoasă spre Saint-Jean-Cap-Ferrat.Alte ArticoleGemenii lui Cristi Borcea au împlinit 18 ani. Cei doi au avut …Cătălin Măruţă, mesaj către Alex Velea: „Bărbații …Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se …

Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 18 ani. Cei doi au avut parte de o petrecere pe cinste cu lăutari

Denisa a purtat o rochie albă de mireasă, de vis, creație a designerului Ana Radu. Sora ei, Raluca Tănase, a fost dominișoară de onoare, iar ținuta ei compusă din pantaloni albi și un top de culoare roz a fost semnată tot Ana Radu. La nuntă au fost prezenți și părinții celor doi miri.

Mirele a ales să poarte un costum elegant negru, cămașă albă și papion închis la culoare. Mircea Brânzei și aleasa inimii sale au oferit drept mărturii produse de la My Geisha – afacerea pe care cântăreața de 33 de ani o deține.

La nuntă erau așteptați și Cristina Ich, împreună cu Alex Pițurcă, însă aceștia nu au mai putut ajunge la eveniment. “Avem un botez, îmi pare rău că nu am putut fi și noi acolo. Casă de piatră, Denisa!”, i-a urat Cristina Ich miresei, prin intermediul unui Instastory.

Denisa Tănase de la Bambi și Mircea Brânzei au o relație încă din anul 2017. Mircea Brânzei este proprietar al mai multor afaceri, printre care și una cu parfumuri de care se ocupă Denisa, care a devenit femeie de afaceri. În plină pandemie de coronavirus, Denisa Tănase și partenerul ei și-au cumpărat două apartamente într-o zonă de lux din Dubai.

Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se desparte după 123 de zile

Citește și…

S-a AFLAT! Cine ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf: „I-a făcut salon de înfrumusețare în Dorobanți” Motivul DIVORȚULUI:

Apple a plătit dezvoltatorilor de aplicaţii mobile 230 de miliarde de dolari. Cât i-a revenit companiei din comisioane

Sursa: RomaniaTV