Un „caz Arthur” şi peste Prut. Igor Dodon este acuzat că a împuşcat un zimbru, simbolul Moldovei

Un „caz Arthur” şi peste Prut. Igor Dodon este acuzat că a împuşcat un zimbru, simbolul Moldovei

Fostul preşedinte Igor Dodon ar fi ucis un zimbru la una din vânătorile la care a participat. Anunţul a fost făcut vineri, 18 iunie, de către primarul de Bălţi, Renato Usatîi, care a publicat şi o fotografie care confirmă că fostul şef de stat a omorât animalul care se află printre simbolurile Moldovei.

O fotografie în care Igor Dodon apare alături de un zimbru mort a fost publicată, astăzi, de Renato Usatâi. Liderul Partidului Nostru afirmă că nu este sigur unde a fost făcută poza, în Republica Moldova, la Glodeni, sau în Belarus.Alte ArticoleFostul preşedinte Kenneth Kaunda a murit la spital. Fusese internat …Dictatorul Kim Jong Un, prima reacţie la politica lui Joe Biden. …Moscova, afectată grav de noua tulpină mutantă a coronavirusului. …

„Dacă tu, Dodon, arăți cu Usatâi împușcă la tir cu oameni de-a lui Plahotniuc, dar eu niciodată nu aș fi ridicat mâna la simbolul național al țării. Igor Nicolaevici, ești o mizerie, nu vânător. Nu știu unde e, sau la Glodeni sau în Belarus. Îmi este interesant cum va comenta Vladimir Voronin”, a declarat Renato Usatîi.

Fugarul Cristian Rizea a rămas fără cetăţenie moldovenească. Decretul semnat de Igor Dodon a fost publicat în Monitorul Oficial

Potrivit acestuia, Dodon ar fi împușcat zimbrul în ochi, dar imaginile au fost retușate. Usatîi susține că are imagini cum fostul șef al statului „fură” de la reședința prezidențială de la Condrița, dar le va publica mai târziu.

Usatîi a comentat și imaginile publicate astăzi de deputatul Platformei DA Dinu Plângău, în care este surprins cum trage din Kalașnikov la un tir, alături de Alexandru Jizdan și Dorin Damir. Acesta susține că imaginile au fost făcute acum 10-12 ani, înainte de a se implica în politică.

Răsturnare de situaţie după alegerile din Moldova. Igor Dodon îi dă în judecată pe Klaus Iohannis şi Ludovic Orban

„Îmi plac armele, pescuitul vânatul de mic copil. În afară de vânătoare, mergeam de foarte multe ori la tir. După asta am venit în politică, după asta Jizdan a devenit ministru de Interne când eram eu și mulți colegi de-ai mei cu dosare penale. Eu am vorbit cu toți până a mă implica în politică. Ce s-a întâmplat după ce m-am implicat deja cunoaște toată țara. (…) Aceste imagini au ajuns la Cristal care lucra pentru Plahotniuc, iar acum pentru Dodon, pentru că mi-a fost spart emailul. Și FSB-ul le-a obținut după perchezițiile în casa mea”, a spus Usatâi.

Citește și…

S-a AFLAT! Cine ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf: „I-a făcut salon de înfrumusețare în Dorobanți” Motivul DIVORȚULUI:

Al Dahra, care exploatează cea mai mare suprafață de teren arabil din România, investește 20 de milioane de euro în capacități de stocare a lucernei

Sursa: RomaniaTV