Daniel Dines, CEO UiPath: M-am gândit că aș putea să-mi deschid un restaurant care să vândă numai supe

Daniel Dines, CEO UiPath: M-am gândit că aș putea să-mi deschid un restaurant care să vândă numai supe

Echipa UiPath are în plan să facă din București un centru mai mare al talentelor din Europa, a anunțat fondatorul companiei, Daniel Dines, precizând că cel puțin jumătate dintre prietenii săi din copilărie au plecat din țară.

Compania, listată recent la Bursa de la New York, cu circa 40 de birouri în toată lumea, are peste 2.800 de angajați, un sfert din ei fiind români.Alte Articole

Luiza Melencu, găsită moartă

Este doliu în România. A murit Florentina TudorDatoria publică a ajuns la 49,7% din PIB, iar la 50% se îngheaţă …

Daniel Dines a dezvăluit recent că vrea să facă din Capitală un centru mai mare pentru talentele europene, conform Sifted.eu.

Dines spune că România este un loc foarte bun în care să trăiești, iar UiPath are „un avantaj față de marile companii americane care se stabilesc în Europa. De regulă, ele nu fac cele mai cool proiecte în Europa, noi le facem”.

El a mai precizat că s-a gândit să-și deschidă și un restaurant de supe românești. „După Vietnam, cred că românii au cele mai bune supe. M-am gândit că aș putea să-mi deschid un restaurant care să vândă numai supe”, a mai spus Dines.

Compania UiPath a românului Daniel Dines a stabilit un nou record la bursa din New York, unde valoarea companiei a ajuns la peste 40 de miliarde de dolari.

Compania UiPath a atins pe 21 mai un nou record la bursa din New York, unde acțiunile companiei s-au vândut la un preț de 78,75 dolari, cu aproape 41% peste prețul de listare, iar compania a capitalizat 40,88 miliarde de dolari. Daniel Dines a afirmat că organizația a evoluat și a devenit mai disciplinată și mai cunoscută printre principalii investitori.

“Toate semnele de până acum arată că listarea ne schimbă în bine: ne face să fim mai disciplinați, mai conectați la lumea clienților, iar UiPath a devenit mai cunoscută în rândul clienților. Mulți dintre clienții noștri sunt companii publice, astfel că, într-un fel, preferă să discute cu o companie publică. În multe privințe, această listare a fost o binecuvântare pentru companie”, spune Dines, conform profit.ro.

Citește și…

Ce s-a descoperit ACUM in telefonul Luizei! Veste de ultima ora de la Caracal. Gheorghe Dinca, chemat sa dea explicatii! Adevarul dur s-a aflat despre Luiza Melencu

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Sursa: RomaniaTV