O influenceriţă de 22 de ani a murit într-un grav accident, după o ultimă postare tulburătoare: „Viaţa e scurtă, să fim nebuni”

O influenceriţă de 22 de ani a murit într-un grav accident, după o ultimă postare tulburătoare: „Viaţa e scurtă, să fim nebuni”

„Viaţa e scurtă, să fim nebuni – eu, tu, Dumnezeu şi drumul! Visele tale sunt şi ale mele”, este mesajul postat de Júlia, chiar înainte de tragedie. În urma impactului devastator, tânăra a suferit răni grave şi a fost transportată pe calea aerului până la cel mai apropiat spital, însă medicii n-au putut să o stabilizeze. Imediat după internare, a făcut infarct şi a murit. Partenerul ei de viaţă, cu care era căsătorită de patru ani, a fost la rândul lui grav rănit şi se află în acest moment la terapie intensivă, informează New York Post.”Din fraza pe care a pus-o la fotografie, pare că ştia că va muri. În unele înregistrări Júlia chiar a spus că bătea vântul pe drumurile pe care mergeau şi devenea ameţită din cauza curbelor. În anumite momente se poate vedea că era multă ceaţă”, a fost de părere un fan de-al ei. Poliţia federală a declarat, pentru presa locală din Brazilia, că cei doi s-au izbit cu motocicleta de un camion ce traversa un drum din São José dos Pinhais. Júlia a fost înmormântată pe 17 iulie în oraşul Belo Horizonte. Sute de membri ai familiei, prieteni şi fani au participat la ceremonie.

Sursa: Observator