Posturile Telekom Sport, deţinute de Orange România. Modificarea s-a făcut cu acordul membrilor CNA

Posturile Telekom Sport, deţinute de Orange România. Modificarea s-a făcut cu acordul membrilor CNA

Posturile Telekom Sport, deţinute de Orange România. Membrii CNA au votat în unanimitate trecerea acţionariatului de la OTE S.A. la Orange România S.A.

Orange are în portofoliu următoarele posturi: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3, Telekom Sport 4, Telekom Info.Alte Articole

Ce pensie primești daca ai muncit mai puțin de 15 ani. Condiția e să fi cotizat măcar 10 ani

Gigi Becali: Am făcut cerere ca FCSB să joace în GhenceaTragedie în MMA. Luptătorul Murod Hanturaev a murit într-un …

Citeşte şi: Şoc în presa sportivă! Unul dintre cei mai apreciați comentatori din România a fost găsit mort în casă. Avea doar 29 de ani

Posturile Telekom Sport, deţinute de Orange România

Mutarea vine după ce, în toamna anului trecut, Orange a preluat pachetul majoritar din acţiunile companiei Telekom România (partea de servicii fixe de telefonie, internet şi TV). scrie Paginademedia.ro.

Posturile de sport ale Telekom (fostă Romtelecom) au luat ființă în 2010, sub numele de Dolce Sport, și au fost rebranduite în 2017, când au primit actuala denumire. Printre competițiile pe care le transmit, se numără meciurile de fotbal din Liga 1, partidele de baschet din NBA sau cursele din Formula 1.

Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) este detinuta de grupul elen OTE (54,01% din actiuni) si de statul roman (45,99% din actiuni). Actionarul principal al OTE este grupul german Deutsche Telekom, care detine 40% din actiunile grupului elen.

Telekom Romania Mobile Communications (fosta Cosmote) este detinuta de Cosmote Mobile Communications (69,99999874% din actiuni), Telekom Romania Communications (30%) si actionari persoane fizice (0,00000126%).

Citește și…

Ce s-a descoperit ACUM in telefonul Luizei! Veste de ultima ora de la Caracal. Gheorghe Dinca, chemat sa dea explicatii! Adevarul dur s-a aflat despre Luiza Melencu

Iată care sunt alimentele „cancer pe pâine” ucid încet și sigur

Sursa: RomaniaTV