Situaţie incredibilă în Spania. Un român a fost arestat pentru că fura lenjeria intimă a vecinelor sale!

Situaţie incredibilă în Spania. Un român a fost arestat pentru că fura lenjeria intimă a vecinelor sale!

Situaţie incredibilă în Spania. Bărbatul de orignie românî a fost surprins pe camere în timp ce lua chiloții și sutienele victimelor. Vecinii spun că aceste furturi au avut loc de mai multe ori.

Situaţie incredibilă în Spania. Un român a fost arestat pentru că fura lenjeria intimă a vecinelor sale!Alte Articole

Luiza Melencu, găsită moartă

Ciuperca neagră omoară din ce în ce mai mulţi bolnavi de …Un copil de 11 ani, prima victimă umană a gripei aviare, în …

Deținutul, cetățean român, rezident în Logroño și fără antecedente penale, s-a dus la șnururile pe care vecinii își întindeau rufele la uscat, după ce plecat de la locul de muncă, în zori, și a urcat de pe drumul public aproximativ doi metri pentru a sustrage diferitele articole de îmbrăcăminte.

Cartierul General al Poliției din Rioja, într-o notă, a indicat luni că una dintre victime, confruntată cu aceste evenimente „neobișnuite”, a instalat o cameră de securitate pe balconul său, ceea ce a făcut posibil să observe cum un bărbat, în zori, a urcat pe balcon, s-a dus la linia cu îmbrăcăminte și a ales diverse haine feminine, apoi a fugit de la fața locului, cu o mașină.

De altlfel, un român, lider al unei grupări de trafic de arme, a fost reţinut în Spania, după o acţiune în forţă pentru destructurarea grupării. Poliţiştii spanioli au recuperat numeroase arme de foc de la gruparea condusă de român. Nouă persoane au fost reţinute în total, în acest caz. Românul şi oamenii săi importau arme de foc din Europa de Est.

Citeşte şi: Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Spania, Portugalia şi Marea Britanie sunt în zona roşie, Grecia a intrat în zona galbenă

Au fost efectuate percheziţii în şapte oraşe din Spania, respectiv Alicante, Murcia, Granada, Ciudad Real, Guipuzcoa, Barcelona şi Madrid. Conform EuroWeeklyNews, citat de observatornews.ro, la percheziţii au participat inclusiv poliţişti din România şi Statele Unite ale Americii.

Ancheta a scos la iveală faptul că românul, stabilit în Alicante, transfera arme de foc din Europa de Est în Spania. Erau traficate în special arme de foc utilizate în special pentru a trage cu muniţie oarbă. Ulterior, românul şi subalternii săi le modificau într-un atelier din Alicante pentru a se putea trage şi cu muniţie reală.

Citeşte şi: Atac în Spania. O mașină a intrat în mai mulţi turiști de la terase. Cel puţin 10 persoane sunt rănite

Citește și…

Ce s-a descoperit ACUM in telefonul Luizei! Veste de ultima ora de la Caracal. Gheorghe Dinca, chemat sa dea explicatii! Adevarul dur s-a aflat despre Luiza Melencu

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Sursa: RomaniaTV