Alina Gorghiu respinge ideea schimbării lui Orban de la şefia Camerei Deputaţilor, dacă pierde preşedinţia PNL: „Doar şeful PNL se va schimba după congres”

Alina Gorghiu respinge ideea schimbării lui Orban de la şefia Camerei Deputaţilor, dacă pierde preşedinţia PNL: „Doar şeful PNL se va schimba după congres”

Alina Gorghiu face acest comentariu după informațiile publicate de mai multe site-uri de ştiri, din care reiese faptul că Ludovic Orban va fi exclus de la Camera Deputaților dacă Florin Cîțu preia partidul.

„Eu înțeleg că e vară și nu prea sunt subiecte de rostogolit pe tv…dar chiar așa?! Normal că nu e nimic adevărat. Să stea liniștită lumea. Să nu plece pe fenta unora. Coaliția are șef la Senat, șef la Camera Deputaților, șef la Guvern. Doar șeful de la PNL se va schimba după Congres, la cum văd eu pulsul colegilor. Avem multe de făcut împreună. Iar vara trece curând”, a spus Alina Gorghiu, pe pagina ei de Facebook.Alte Articole

Luiza Melencu, găsită moartă

Ciprian Ciucu explică de ce a trecut din tabăra lui Orban în …Ludovic Orban laudă din nou BOR: Lupta contra COVID-19 ar fi …

Orban, după apariția documentului care dezvăluie strategia de comunicare a lui Cîțu: ”Dacă este adevărat, trebuie să plece imediat”

Ludovic Orban spune că Florin Cîțu ar trebui să își dea demisia din funcția de premier dacă documentul apărut în spațiul public din care reiese că premierul Cîțu implică angajați ai Guvernului în campania internă din PNL este adevărat.

„Dacă este adevărat acel document, cine l-a elaborat și mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcționari sau demnitari plătiți din bani publici, în campania internă împotriva președintelui Partidului Național Liberal, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a declarat Ludovic Orban, întrebat, marți, în județul Prahova, despre această situație, potrivit Antena 3.

Citeşte şi: PSD îl acuză pe Iohannis de complicitate în cazul numit „Cîţugate”, al documentului cu antetul guvernului prin care i se făcea campanie lui Cîţu pentru alegerile din PNL

 

Citește și…

Ce s-a descoperit ACUM in telefonul Luizei! Veste de ultima ora de la Caracal. Gheorghe Dinca, chemat sa dea explicatii! Adevarul dur s-a aflat despre Luiza Melencu

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Sursa: RomaniaTV