Doi deţinuţi au luat ostatici gardieni. Pentru eliberarea lor au cerut 20 de pizza cu carne

Doi deţinuţi au luat ostatici gardieni. Pentru eliberarea lor au cerut 20 de pizza cu carne

Doi deţinuţi au luat ostatici gardieni. Victimele au fost eliberate în două etape în cursul serii, „nu au fost răniţi şi vor merge la familiile lor„, a declarat pentru AFP Stina Lyles, o purtătoare de cuvânt a administraţiei penitenciare suedeze.

Miercuri, în jurul orei locale 12.30 (10.30 GMT), doi deţinuţi din centrul penitenciarului de înalta securitate Hällby, în apropierea oraşului Eskilstuna, au reuşit să pătrundă în spaţiul rezervat gardienilor, a făcut cunoscut Torkel Omnell, un alt responsabil penitenciar.Alte Articole

Luiza Melencu, găsită moartă

Război în Orientul Mijlociu. Siria a doborât rachete israelieneCutremur cu magnitudinea 6,7 în Panama. Seismul a fost urmat …

Citeşte şi: Avion prăbușit la scurt timp după decolare, în apropierea aeroportului Orebro din Suedia

Doi deţinuţi au luat ostatici gardieni

În interior se aflau doi gardieni care au fost imediat luaţi ostatici. Apoi „am trimis un mediator la faţa locului” şi poliţia a fost mobilizată, a explicat Torkel Omnell.

Potrivit mai multor media suedeze, două condiţii au fost puse pentru eliberarea ostaticilor: un elicopter pentru a fugi şi 20 de pizza cu carne kebab care să fie împărţite între deţinuţi.

„Da, mai multe pizza au fost livrate„, a confirmat Stina Lyles pentru AFP. O pizzerie locală, Hällby Pizzeria, a confirmat, de asemenea, ca a onorat comanda neobişnuită, explicând că a rămas fără carne.

„Administraţia închisorii nu a spus prea multe când a comandat. Şi nu am fost plătit, doar au venit, au luat pizza şi au plecat„, a declarat la postul naţional de televiziune SVT Beshar Toma, angajat al pizzeriei.

Cei doi deţinuţi, ambii executând lungi pedepse pentru crimă, au fost transferaţi la secţia de poliţie urmând a fi audiaţi pentru „răpire”, potrivit forţelor de ordine, scrie Agerpres.

Citește și…

Ce s-a descoperit ACUM in telefonul Luizei! Veste de ultima ora de la Caracal. Gheorghe Dinca, chemat sa dea explicatii! Adevarul dur s-a aflat despre Luiza Melencu

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Sursa: RomaniaTV