A murit la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna, la doar 49 de ani. Autopsia a fost deja efectuată

A murit la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna, la doar 49 de ani. Autopsia a fost deja efectuată

A murit la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna. Anchetă în Italia, după moartea inexplicabilă a Valentinei Bencini!

A murit la câteva ore după ce s-a vaccinat cu ModernaAlte Articole

Luiza Melencu, găsită moartă

Pandemie coronavirus. Record de decese în Indonezia, 1566, în …Autobuz plin de oameni, căzut în gol de la şase metri. Un …

„Nu există cuvinte, suntem distruşi”, este unul dintre sutele de mesaje care curg pe reţelele de socializare, de câteva zile, după ce s-a aflat de moartea Valentinei Bencini, originară din Montevarchi, dar rezidentă în San Gusme, în municipiul Castelnuovo Berardenga. Potrivit Arezzo Notizie, autopsia a fost efectuată, iar medicul legist are la dispăziţie 60 de zile pentru a răspunde la întrebarea adresată de procurorul care caută cauzele morţii. Acesta trebuie să spună dacă există sau nu o legătură între administrarea vaccinului și moartea subită a femeii.

BILANŢ CORONAVIRUS 23 IULIE 2021. O nouă zi cu peste 100 de cazuri în România

Valentina Bencini a fost găsită moartă în casă. Carabinierii au verificat cu atenție interiorul casei şi nu au descoperit niciun semn de intrare forțată. Nimic care să sugereze o moarte violentă. Anchetatorii continuă verificările şi încearcă să refacă ultimele ore din viaţa Valentinei. Familia şi-a desemnat propriul medic legist, care a asistat la autopsie şi care va trebui să dezvăluie dacă vaccinarea cu prima doză de vaccin Moderna a fost sau nu doar o coincidenţă tragică.

Citește și…

Mare SCANDAL! Fulgy, amenințat cu moartea! „40 de topoare în cap” Cine i-a pus gand rau baiatului Clejanilor:

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Sursa: RomaniaTV