Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati! Mesaje halucinante primite de cei doi după naşterea Josephinei

Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati! Mesaje halucinante primite de cei doi după naşterea Josephinei

Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati! Gina Pistol le-a împărtășit fanilor săi de pe Instagram câteva mesaje foarte dubioase pe care le primește din partea unei femei necunoscute. Aceasta o jignește, o amenințată și o hărtuiește!

Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati!Alte Articole

Luiza Melencu, găsită moartă

Localuri din Europa cu mâncăruri fine și priveliști spectaculoase. …Cum arată Gina Pistol la patru luni după ce a născut-o pe …

Vedeta a dezvăluit  că nu i se pare deloc normal ce i se întâmplă, însă acum lămurește și motivul pentru care nu vrea să-și posteze fetița pe rețelele de socializare. „Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme!”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Cum arată Gina Pistol la patru luni după ce a născut-o pe Josephine FOTO

Gina Pistol a mărturisit că o femeie de genul celei care o amenința cu mesaje a venit chiar în fața locuinței sale, acolo unde ea stă cu Smiley și fiica lor. „Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist”, a mai spus Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița pe 20 iunie. Evenimentul a fost organizat în mare secret, departe de ochii curioșilor și lumina reflectoarelor. Ceremonia a fost una extrem de emoționantă pentru părinți, dar mai ales pentru Gina Pistol care nu și-a putut stăpâni lacrimile în biserică. Micuța Josephine a fost foarte cuminte și nu a plâns în timpul botezului. Petrecerea de după creștinare s-a ținut în „Paradisul verde” din Corbeanca.

Citește și…

Mare SCANDAL! Fulgy, amenințat cu moartea! „40 de topoare în cap” Cine i-a pus gand rau baiatului Clejanilor:

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Sursa: RomaniaTV