Marian Drăgulescu, învins de tehnologia toaletelor din Tokyo: „Nimeni nu a avut curajul să apese că nu știi ce te stropește” VIDEO

Marian Drăgulescu, învins de tehnologia toaletelor din Tokyo: „Nimeni nu a avut curajul să apese că nu știi ce te stropește” VIDEO

Marian Drăgulescu, gimnastul care va participa din partea României la Jocurile Olimpice, s-a declarat „învins” de tehnologia cu care japonezii au dotat toaletele sportivilor.

Gimnastul nu a știut cum să gestioneze multiplele opțiuni pe care le avea capacul de WC, mai ales că instrucțiunile erau în limba japoneză. Drăgulescu a avut aceeași problemă cu reglarea aparatului de aer condiționat.Alte Articole

Luiza Melencu, găsită moartă

Alexandru Cicâldău, la Galatasaray! „Decarul” din …TOKYO 2020. Naomi Osaka a aprins flacăra olimpică, JO s-au …

„Japonezii au cele mai tari capace de WC, haideți să vă arăt și vouă. Au venit și cu instrucțiuni pe ele, instrucțiunile mai în detaliu. Interesant. Nimeni nu a avut curajul să apese pe acele butoane că nu știi ce te stropește și unde te stropește. De asemenea, avem și la aerul condiționat instrucțiuni. Știti pe ce buton să apăsați.”, a comentat amuzat și confuz în același timp Marian Drăgulescu.

Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021, condiţii de desfăşurare speciale: fără îmbrăţişări, fără aclamaţii, fără autografe

Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021, care vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august, se vor desfăşura în condiţii foarte stricte. Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au dezvăluit noi reguli foarte stricte, cu o lună înainte de ceremonia de deschidere.

Preşedintele comitetului de organizare, Seiko Hashimoto, a precizat că, pentru desfăşurarea în siguranţă a competiţiei, „starea de spirit festivă va trebui eliminată„. Hashimoto face apel la organizatori să fie „creativi” pentru a instaura o atmosferă pozitivă, informează lefigaro.fr.

Oficialii olimpici au decis să permită accesul a maximum 10.000 de spectatori, dar Hashimoto i-a avertizat să nu se aştepte la petrecerea pe care au văzut-o la Euro-2020. „În Europa se sărbătoreşte. Din păcate, s-ar putea să nu putem face la fel”, a spus ea.

Condiţii de desfăşurare a Jocurilor Olimpice 2021

Participanţii la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor trebui să se aştepte la următoarele măsuri de siguranţă: oricine înregistrează o temperatură a corpului peste 37,5 grade în timpul a două verificări separate nu va putea intra. Aceeaşi soartă o vor avea cei care tuşesc sau nu poartă mască. Persoanele cărora le va fi refuzat accesul nu îşi vor primi banii înapoi.

Spectatorii vor avea dreptul să aplaude, ​​dar nu îi vor putea încuraja pe sportivi, nici „să intre în contact direct cu alţi spectatori”. Totodată, nu vor putea solicita autografe, să fluture steguleţe sau să aclame. Şi consumul de alcool le va fi interzis „pentru a atenua cât mai mult posibil preocupările publicului”, a explicat preşedintele Tokyo 2021.

Citește și…

Mare SCANDAL! Fulgy, amenințat cu moartea! „40 de topoare în cap” Cine i-a pus gand rau baiatului Clejanilor:

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Sursa: RomaniaTV