JO 2020 David Popovici și Robert Glință, în finale la înot. Marţi vor lupta pentru medalii

JO 2020 David Popovici și Robert Glință, în finale la înot. Marţi vor lupta pentru medalii

JO 2020 David Popovici și Robert Glință, în finale la înot. David Popovici (16 ani) s-a calificat în această dimineață în finala probei de 200m liber. Puștiul-minune al înotului românesc a terminat pe locul 2 în prima semifinală, după rusul Martin Malyutin, și prinde lupta pentru medalii cu al șaptelea timp. Finala va avea loc marți dimineață, de la ora 4:43, ora României. Robert Glință (24 de ani) a prins la mustață lupta pentru medalii, la o distanță de o sutime de urmăritorii Armstrong și Irie! Românul a încheiat prima semifinala pe locul 4, în 53.20. La general, acesta a venit la aproape o secundă de Ryan Murphy, deținătorul recordului mondial, care a avut cel mai bun timp al semifinalelor. Finala va avea loc marți dimineață, de la 4:59, ora României.

JO 2020 David Popovici și Robert Glință, în finale la înotAlte Articole

Luiza Melencu, găsită moartă

Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Gabriela Ruse a urcat …Fotbalistul Emiliano Cabrera s-a sinucis la 27 de ani, este al …

„Mă bucur că a fost o cursă mai bună decât în serii, că am îmbunătățit timpul și, m-a ajutat bunul Dumnezeu să intru în finală la o sutime de secundă față de locul 9. Mai am o șansă și încerc să profit la maxim de ea. În cele 24 de ore până la finală să mă concentrez pe recuperare și refacere. Vreau să-mi adun toate forțele ca să reușesc o cursă de care să fiu eu mulțumit. Aceeași competiție a fost și până acum la Mondiale. În ultimii doi-trei ani de zile am dat tot ce am mai bun din mine, m-am antrenat numai cu gândul la medalia de aur, dar uitați cât de greu e de obținut. Am făcut tot posibilul să nu cedez, voi profita la maximum de a concura din nou într-o finală olimpică. Cel mai mult și cel mai mult m-ar interesa să cobor sub timpul meu de referință, de record personal. Dacă voi reuși acest lucru, mă voi declara mulțumit indiferent de locul pe care mă voi clasa în finală”, a spus Robert Glinţă pentru GSP.

TOKYO 2020. Programul de luni al sportivilor români, suntem reprezentaţi în opt discipline

Citește și…

Fulgy, mesaj șocant de adio! „Îmi pare rău că m-am născut…” S-a întâmplat în urmă cu puțin timp!

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Sursa: RomaniaTV