Lovitură după lovitură pentru Clotilde Armand. Primarul Sectorului 2 pierde în primă instanță procesul cu Romprest în care cere acces în contabilitatea companiei

Lovitură după lovitură pentru Clotilde Armand. Primarul Sectorului 2 pierde în primă instanță procesul cu Romprest în care cere acces în contabilitatea companiei

Lovitură după lovitură pentru Clotilde Armand. Potrivit primelor informaţii,  decizia nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel. Pe 24 iunie 2021, Clotilde Armand a fost împuternicită de către Consiliul Local al Sectorului 1 să verifice modul de stabilire a tarifelor pentru activităţile specifice serviciului de salubrizare pentru perioada 2011-2021.

Lovitură după lovitură pentru Clotilde Armand. Primarul Sectorului 2 pierde în primă instanță procesul cu RomprestAlte Articole

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Codrin Ştefănescu: Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! …Nelu Iordache a ratat fuga în Italia din cauza măsurilor anti-COVID. …

”Admite excepţia lipsei calităţii Primarului Sectorului 1 de reprezentant al Consiliului Sectorului 1. Anulează cererea de chemare în judecată formulată în numele Consiliul local Sector 1 pentru lipsa calităţii de reprezentant.

Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamanţilor Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti şi Primarul Sectorului 1. Respinge acţiunea formulată de reclamanţii Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti şi Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calităţii procesuale active. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare”, este decizia instanței.

Primarul trebuie împuternicit de Consiliul Local al Sectorului 1 pentru a putea rezilia contractul cu Romprest în Justiție. Pentru că parte din acest contract este Consiliul local. Nu primarul. Ce au spus consilierii PNL după ședința de vineri la care nu s-au prezentat? Exact pe dos. Că nu trebuie acordul Consiliului Local. Iată că instanța a hotărât:

„Respinge acţiunea formulată de reclamanţii Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti şi Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calităţii procesuale active.”

Astfel, voi convoca din nou pentru mâine o ședință de urgență având pe Ordinea de zi același proiect de hotărâre ca vineri: mandatarea primarului Sectorului 1 în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1.

Sper ca de data asta consilierii PNL și PSD să se prezinte>>, a scris Clotilde Armand Pe facebook în această dimineață.

”Eu vreau respectarea legii, care spune clar că trebuie să avem acces la contabilitatea firmei”, a declarat Clotilde Armand la TVR 1 pe 21 iunie 2021. Edilul a avertizat că dacă Romprest nu oferă acces la datele contabile, atunci Primăria va susține rezilierea contractului.

„După o muncă de 8 luni de zile, am reuşit să-i conving pe consilierii locali de necesitatea unui control strict asupra modului în care Romprest a tarifat, de-a lungul timpului, serviciile de salubrizare de pe raza Sectorului 1. Am introdus acest proiect de hotărâre de mai multe ori pe ordinea de zi şi, într-un final, astăzi, a fost votat. Din respect pentru banul public şi pentru comunitatea locală, trebuie să plătim preţul corect pentru serviciile pe care le prestează operatorul de salubrizare. Bătaia de joc în ceea ce priveşte cheltuirea banului public trebuie să ia sfârşit”, declara atunci Clotilde Armand.

Citeşte şi: O nouă lovitură pentru Clotilde Armand! A mai pierdut un proces cu Romprest

Citește și…

SOC in lumea sportului! Simona Halep este însărcinată cu primul copil?! SECRETUL s-a aflat:

Cum arată acum Lucian Viziru. S-a mutat în Germania și nu mai are nicio legătură cu actoria

Sursa: RomaniaTV