Președintele PNL București Ciprian Ciucu trage semnalul de alarmă: Coaliția scârțâie în București. Relația lui Nicușor Dan cu PNL trebuie normalizată

Președintele PNL București Ciprian Ciucu trage semnalul de alarmă: Coaliția scârțâie în București. Relația lui Nicușor Dan cu PNL trebuie normalizată

Președintele PNL București Ciprian Ciucu trage semnalul de alarmă. „PLUS și Partidul Național Liberal. ”Coaliția a început deja să scârțâie în Capitală, este mult prea devreme ca acest lucru să se întâmple”, a spus la RFI primarul Sectorului 6.

Președintele PNL București Ciprian Ciucu trage semnalul de alarmă: Coaliția scârțâie în BucureștiAlte Articole

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

O nouă lovitură pentru Clotilde Armand! A mai pierdut un proces …Ministrul Educației avertizează: „Profesorii nevaccinați …

„Această funcție de președinte al PNL București este importantă pentru coordonarea politică a sectoarelor. Deja a început să scârțâie coaliția USR PLUS-PNL, inclusiv la Primăria Generală, dar și la primăriile de sector și cred că este mult prea devreme ca acest lucru să se întâmple.

Propun să reclădesc încrederea între USR PLUS și PNL. Prin discuții, prin a pune pe masă ceea ce vrem să facem, să facem o evaluare a ceea ce s-a întâmplat până acum, unde suntem, în principal la Primăria Generală și în secundar la primăriile de sector, pentru că evident, există președinți de sectoare, care și ei trebuie să se… bine, trebuie să ne coordonăm cu toții, dar inclusiv la Primăria Generală lucrurile nu merg așa cum trebuiau să meargă până acum”, a declarat luni Ciprian Ciucu.

Întrebat dacă există o problemă de încredere între PNL și USR PLUS în Capitală sau dacă se plătesc niște polițe politice, liderul PNL București a răspuns: ”Cred că mai degrabă a doua variantă. Nu știu, cel puțin la Sectorul 6 nu știu să fie o problemă de încredere. Acum, voi vorbi cu toți șefii de filiale PNL și USR PLUS, în principal voi vorbi cu domnul Vlad Voiculescu, care este președintele USR PLUS pe București și vom face această evaluare care este necesară, despre locul unde suntem astăzi cu guvernarea în București”.

Ciprian Ciucu mai spune că, în primul rând, este nevoie de o normalizare a relației lui Nicușor Dan cu liderii celor două partide pe București care îl susțin în Consiliul General.

„Normalizare în sensul că Nicușor Dan a fost la Congresul PNL și a susținut-o pe față și aplicat pe doamna Violeta Alexandru, care era contracandidat, OK, este opțiunea dânsului (…) sau putea să aleagă să nu se prezinte, pentru că în același timp și eu sunt primar PNL și are nevoie și avem nevoie de o colaborare bună unul cu altul, dar eu trec peste astfel de lucruri, dar e nevoie de o normalizare a relațiilor domnului Nicușor Dan cu PNL, asta pot să vă zic sigur”, a adăugat Ciprian Ciucu.

Citeşte şi: Alegeri PNL. Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti. Cîţu, victorie importantă în faţa lui Orban

Citește și…

SOC in lumea sportului! Simona Halep este însărcinată cu primul copil?! SECRETUL s-a aflat:

Cum arată acum Lucian Viziru. S-a mutat în Germania și nu mai are nicio legătură cu actoria

Sursa: RomaniaTV